HRVATI IDU KA PLEJ-OFU! Mornar TONE sve DUBLJE!

Autor:

Sport

08.03.2024

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Splita pobedili su Mornar iz Bara rezultatom 87:75 u 22. kolu AdmiralBet ABA lige.

HRVATI IDU KA PLEJ-OFU! Mornar TONE sve DUBLJE!

Foto: Starsport

Domaći tim je od samog početka utakmice demonstrirao svoju snagu i uspeo da zadrži prednost tokom celog meča, čime je ostvario zasluženu pobedu.

Svi igrači Splita koji su izašli na parket uspeli su da se upišu u listu strelaca, a posebno se istakao Šenon Šorter sa 20 poena i osam skokova, dok je Perković takođe ostvario značajan učinak sa 14 poena, šest uhvaćenih lopti i pet asistencija.

Sa druge strane, u ekipi Mornara bolji od ostalih bili su Veders sa 19 poena, Dan-Martin sa 17, i Luis sa 11 poena.

 

 

Ovim trijumfom hrvatski klub je izbio na osmo mesto tabele AdmiralBet ABA lige, što ih stavlja u povoljan položaj i poziciju koja vodi u plej-of.

Ipak, Studentski centar im diše za vrat koji ima pobedu, ali i utakmicu manje. Trenutno se Mornar nalazi na četiri slavlja i deli poziciju sa ekipom Krke, koja takođe ima četiri trijumfa uz jednu utakmicu više.

Forma Splita u poslednjim utakmicama može biti ključna za dalji tok sezone, te se sa nestrpljenjem očekuju naredni susreti.

Večiti rivali Crvena zvezda i Partizan svoje mečeve igraju u nedelju, odnosno, ponedeljak.

Standings provided by Sofascore

Srpski šampion i osvajač Kupa Radivoja Koraća prekosutra dočekuje Krku iz Novog Mesta od 19 časova, dok branilac regionalne titule dan kasnije igra u Čačku protiv Borca u istom terminu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading