TABELA EVROLIGE IMA NOVI IZGLED! Real ISKALIO BES u Bolonji! Partizanu OVO ne ide na ruku! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bavarci nisu dozvolili iznenađenje protiv Žalgirisa.

TABELA EVROLIGE IMA NOVI IZGLED! Real ISKALIO BES u Bolonji! Partizanu OVO ne ide na ruku! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Bajern Minhena savladali su Žalgiris rezultatom 64:58 (18:10, 15:11, 17:16, 14:21) u meču 29. kola Evrolige.

Ovim trijumfom Bavarci su se izjednačili sa Partizanom i sada obe ekipe imaju skor od po 13 pobeda i 16 poraza, ali je klub iz Minhena ima bolji međusobni skor u odnosu na crno-bele.

Ipak, na ruku crno-belima je išao rezultat iz Vilerbana, gde je Asvel nešto ranije priredio iznenađenje i savladao Efes iz Istanbula, učinivši veliku uslugu Obradovićevom timu.

 

 

Ekipa iz Litvanije koju sa klupe predvodi bivši trener crno-belih, ali i Bajerna, Andrea Trinikijerija pretrpela je i 18. poraz, pa je praktično ostala bez šanse da se domogne doigravanja.

Bajern je do pobede predvodio sjajni Devin Buker sa 20 poena, dok je srpski reprezentativac Vladimir Lučić meč završio sa četiri poena. Žalgirisu večeras nije pomogao ni sjajni Kinan Evans koji je ubacio 21 poen.

U drugoj utakmici koja se igrala u istom terminu lider Evrolige Real Madrid savladao je kao gosti Virtus iz Bolonje sa  89:74 (23:15, 21:16, 17:21, 28:22).

 

 

Tako je akutelni šampion prekinuo niz od tri uzastopna evroligaška poraza, dok je Virtus ostao na sedmom mestu sa skorom 17-12.

Real su do trijumfa predvodili Geršon Jabusele sa 15 i Vensan Poarije koji je ubacio 14 poena. 

Kod Virtusa su se istakli Isaija Kordinije sa 12, te Ife Lundberg i Džordan Miki sa po 11 poena. Srpski reprezentativac Ognjen Dobrić ubacio je pet poena za domaće. 

 

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading