TEODOSIĆ REALAN U PORAZU! "Budimo fer"... Evo šta KAŽE o POVRATKU na parket!

Autor:

Sport

20.03.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plej crveno-belih zaigrao posle duge pauze.

TEODOSIĆ REALAN U PORAZU! "Budimo fer"... Evo šta KAŽE o POVRATKU na parket!

Foto: Starsport

Vratio se Miloš Teodosić u tim Crvene zvezde, što je veoma obradovalo navijače srpskog šampiona. Međutim, iskusni plej nije uspeo da spreči novi poraz srpskog šampiona, koji je došao kao posledica moćne igre favorita iz Atine, čime su šanse Beograđana za plasman u plej-in i teoretski otpale.

- Teško je igrati ovakve utakmice, bez nekog rezultatskog značaja za nas. I u ovakvim situacijama treba da iskoristimo sve što imamo za ono što dolazi. Treba da budemo fer i na svakoj utakmici na kojoj dođe ovoliki broj navijača, da se odužimo i odigramo maksimalno svaki put, da probamo da pobedimo svakog do kraja. To je takođe vrsta karaktera, treba da ga pokažemo i gradimo do kraja sezone - rekao je Teodosić posle utakmice i dodao:

- Nedostajalo nam je malo i sreće, ovo je sjajna ekipa koja je pravljena za velike stvari. Pružili smo otpor u nekom delu utakmicu, ali bili su za nijansu bolji. U svakom trenutku kada smo mogli da uhvatimo priključak, uhvatli bi skok u napadu ili ubacili trojku. Da ne analiziram utakmicu toliko, ali zadovoljan sam načinom na koji smo igrali, svakako treba da budemo bolji i svi zajedno da izgledamo dobro.

Foto: Starsport

Miloš Teodosić i Matijas Lesor u duelu

Prema njegovim rečima, vratio se na teren pre očekivanog.

- Nedostaje mi treninga i utakmica, ali kako je Jago povređen vratio sam se verovatno ranije nego što bi trebalo. Neću da kukam na to, hoću i ja da iskoristim utakmice da uđem u ritam i spremim se što bolje.

Dosta je problema bilo sa ekipom, ali...

- Teško je motivisati se u ovakvim utakmicama, ni sudijski kriterijum nam nije išao naruku. Nije ti pravo kada igraš tako. Mi treba da odigramo muški do kraja i probamo da pobedimo sledeći meč.

Virtus dolazi u petak.

- Ta utakmica njima baš treba. Mi ćemo ići na pobedu - podvlači Miloš Teodosić, koji je duel protiv Atinjana završio sa četiri poena i šest asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ostoja

21.03.2024 06:42

Kako bi on uopšte mogao da spreči poraz srpskog šampiona?