DELIJE SU MAJMUNI: Lesor MRZI ZVEZDU iz DNA DUŠE, a novim ispadom je prevazišao sve prethodne (VIDEO)

Autor:

Sport

21.03.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar Panatinaikosa u Areni ponovo pokazao svoje pravo lice.

DELIJE SU MAJMUNI: Lesor MRZI ZVEZDU iz DNA DUŠE, a novim ispadom je prevazišao sve prethodne (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Crvenu zvezdu u 30. kolu, na gostovanju u Areni rezultatom 76:89 i ostavili srpskog šampiona bez šansi za plasman u plej-in Evrolige.

Senku na meč bacilo je ponašanje Matijasa Lesora, koji je ujedno bio junak trijumfa atinskih "zelenih", kao najefikasniji akter u pobedničkom sastavu sa 19 poena.

Francuz je tokom susreta bio izviždan od strane delija, na šta je više puta "odgovarao" za vreme utakmice, da bi po njenom završetku dao skandaloznu izjavu, kojom je uvredio sve pristalice crveno-bele boje, ali i klub sa Malog Kalemegdana:

- Na terenu je bila džungla. Bilo je nekih zebri, delfina, majmuna i ponija. Ovo je velika pobeda, važna pobeda mog tima - rekao je Lesor posle meča i podsetio na neke ranije ispade koje je imao.

Republika

Foto: Starsport

 

Najsvežiji primer je tokom prošlogodišnjeg okršaja Zvezde i Panatinaikosa, kada se obrukao na društvenim mrežama ostavljajući poruku u četiri slova ZDMP. Ubrzo ju je izbrisao, ali je svima bilo jasno da Matijas tada aludira na uvredljivu pesmu koju grobari često pevaju na fudbalskim i košarkaškim utakmicama (Zvezdu Da Mi Ponude...).

Foto: printscreen/Instagram

 

Ipak, tada se "prao" Francuz napisavši istog dana "odgovor" na šta je konkretno mislio:

- "Zebre Dolphin Monkey Poney", to je pesma sa Martinika - objavio je "ispravku" Lesor, poručivši tako da nije vređao Zvezdu, već da se setio te pesme nakon trijumfa protiv crveno-belih.

Foto: printscreen/Instagram

 

Istu priču ponovio je i sinoć u Areni, međutim, tu nije kraj njegovim ispadima kada je igrao sa crveno-belima.

Podsetimo, još tokom igranja u Partizanu, francuski reprezentativac je bio među "kolovođama" za vređanje Crvene zvezde i uvredljivim pesmama na račun crveno-belih bio omražen na Malom Kalemegdanu.

Krajem januara prošle godine, kada su Obradovićevi izabranici savladali Mornar iz Bara, Lesor je terao Danila Anđušića da peva pesme protiv crveno-belih.

Francuz, iako nije igrao u tom meču, uhvatio je Anđušića za ruku i dizao je gore-dole, budući da je srpski reprezentativac prethodno imao sličan ispad na društvenim mrežama, posle kojeg se izvinio navijačima Crvene zvezde i svima na Malom Kalemegdanu.

Samo dan posle toga (31. januara), usledio je novi incident u režiji francuskog "provokatora" na račun večitog rivala.

Naime, Lesor se, posle trijumfa nad Asvelom u Evroligi, slikao pored transparenta sa likom igrača crveno-belih, a na njemu su bila lica Nikole Kalinića (koji tada nije ni bio član crveno-belih) i sada već bivšeg košarkaša Zvezde, Filipa Petruševa čije glave Matijas drži na slici.

Republika

Foto: Starsport

 

Na fotografiji je bio ispisan natpis "#PoFaci", što je bio deo koreografije Partizanovih navijača u prethodnom evroligaškom "večitom" derbiju, kao konotacija što tadašnji plejmejker srpskog šampiona Fakundo Kampaco nije imao pravo da igra za svoj tim.

Mnoge navijače Zvezde, ali i Partizana, iznervirao je ovakav "selfi" Francuza, koji su komentarisali da nije primeren sportskom navijanju, kao i da je Lesor otišao u krajnost.

Međutim, izgleda da u njegovom slučaju, mržnja prema Zvezdi nema granice, što je pokazao u poslednjem okršaju pred delijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading