BOGDANOVIĆ IZDAO SVOJ PARTIZAN! Za FAJNAL-FOR izabrao NAJVEĆEG RIVALA!

Autor:

Sport

28.03.2024

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva procena našeg reprezentativca.

BOGDANOVIĆ IZDAO SVOJ PARTIZAN! Za FAJNAL-FOR izabrao NAJVEĆEG RIVALA!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Atlanta Hoksa, Bogdan Bogdanović, igra svoju najbolju sezonu u NBA ligi. Trenutno je veoma često spominjan kao moguće šesti igrač sezone, a sudeći po njegovom statusu u Evroligi, ova nagrada ne bi bila dovoljna da opiše o kakvom se igraču radi. 

Kultni status na Starom kontinentu je zaradio u Fenerbahčeu igrajući pod komandom Željka Obradovića. Plodonosna saradnja odvela ga je u najjaču ligu planete i stvorila kvalitetnog reprezentativca za nadolazeće godine srpske košarke. 

 

 

Bogdana su iz Evorlige upitali da proceni koji timovi će se naći na fajnal-foru ove sezone, a nekadašnji crno-beli nije svrstao svoj Partizan među četiri tima. Na završnom turniru, Bogdanović vidi Real Madrid, Barselonu, Fenerbahče i malo iznenađujuće, Baskoniju.

Upravo je ekipa iz Vitoriju koju sa klupe predvodi Duško Ivanović, najveći rival "parnom valjku" u pohodu na devetu poziciju i prednost domaćeg terena u doigravanju.

Ne možemo reći da je Partizan do sada pokazao da može do najviših uspeha, makar ove sezone, ali malo navijačkog (pre)optimizma od NBA asa sigurno ne bi loše došlo u krucijalnom delu sezone. 

Ipak, ovakva predikcija ne iznenađuje. Bogdanović je u izjavi pre nešto više od dve nedelje naglasio da crno-beli prvo treba da izbore desetu poziciju, a da se o fajnal-foru ne razmišlja. Naravno, nije krio da mu je to želja.

- Partizan mora da iskorači da bi igrali na fajnal for, oni se bore sada za 10. mesto koliko ja znam... Želim da ih vidim, želim da vidim to. Propustio sam nekoliko utakmcia zbog treninga ili utakmice, ali, kad god mogu da gledam Partizan ili Fener to su moje omiljene utakmice - rekao je Bogdan. 

Košarkaši Partizana večeras napadaju Olimpijakos u 32. kolu Evrolige u Areni. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Milica

28.03.2024 12:49

Ruzan naslov.