Sportski savez Beograda obeležio uspešnu 2018. godinu

Autor:

Sport

25.12.2018

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski savez Beograda na svečanosti u Skupštini grada obeležio je uspešnu 2018. godinu i uručio zahvalnice onima koji su pomogli da Beograd sa pravom nosi naziv grad sporta.

RepublikaFoto: sajam.serbiansport.com
Sportski savez

Predsednik SAB Dragan Tomašević izrazio ej zadovoljstvo ostvarenim rezultatima i najavio još uspešniju 2019. godinu jer je, kako je naveo, podignuta lestvica očekivanja.

On je uručio zahvalnice gradskoj sekretarki Dragani Pešić Belojević za izuzetnu podršku ženskom sportu u 2018, Jezdimiru Marseniću za izuzetan doprinos u razvoju rekreativnog sporta, Rukometnom savezu Beograda za izuzetnu stručnu saradnju, Sportskom savezu osoba sa invaliditetom za doprinos u afirmaciji sporta osoba sa invaliditetom, Vaterpolo i džudo savezu za najbolju sportsku saradnju, te Sportskoj gimnaziji i Osnovnoj školi "Svetozar Miletić" za najuspešnije škole na školskim prvenstvima Beograda.


Potpredsednik SAB Mladen Kecman specijalnim zahvalnicama za izuzetan doprinos beogradskom sportu u 2018. darivao predstavnike Skupštine grada Beograda, Sekretarijata za sport i omladinu, Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu, Fakultet za sport Beograd, Univerzitet UNION "Nikola Tesla", Radio televiziju-Srbije i Ambasadu Japana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading