VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! NAJSEKSIPILNIJA ODBOJKAŠICA OBJAVILA NOVU FOTKU IZ KREVETA: Grudi "iskipele" iz majice (FOTO)

Autor:

Sport

18.04.2024

12:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oporavak joj teče dobro...

VRELIJE OD OVOGA NE MOŽE! NAJSEKSIPILNIJA ODBOJKAŠICA OBJAVILA NOVU FOTKU IZ KREVETA: Grudi "iskipele" iz majice  (FOTO)

Foto: Instagram.com/kaylasimmmons

Kajla Simons, poznata po svojim provokativnim fotografijama na društvenim mrežama, izgledala je vedro uprkos povredi kolena koju je nedavno doživela. Na svojim nalozima na društvenim mrežama, Kajla je podelila video snimak iz prošlog meseca na kojem se vidi kako igra odbojku sa drugim devojkama. Tokom snimka, Amerikanka je krenula da udari loptu preko mreže, ali nakon udarca, njenom kolenu je izgleda popustila podrška prilikom sletanja. Brzo su se okupile zabrinute drugarice oko nje, a uz video je napisala: "Pa eto, tu mi je otišlo koleno."

U drugoj objavi, bivša odbojkašica je prikazana kako isteže nogu, uz steznik na kolenima. Međutim, Kajla je nastavila da pokazuje zašto je neki nazivaju "najseksi odbojkašicom na svetu", objavivši još jednu provokativnu fotografiju na Instagramu. Seriju fotografija prikazuje kako pozira u maloj roze majici dok pravi različite face.

Republika

Foto: Instagram/kaylasimmmons

Instagram "stori" Kajle


Kako je Kajla ranije igrala koledž odbojku za Univerzitet Marshall, ali nije uspela da se ostvari kao profesionalna sportistkinja, okrenula se modelingu na društvenim mrežama gde je stekla preko milion pratilaca. Redovno dobija hiljade lajkova na svojim slikama, što ju je dovelo do angažmana za časopis "Maxim".


Plavuša dolazi iz sportske porodice, što je možda i razlog zašto je pokušala da se oproba u sportu 2014. godine. Njen otac Brajan je igrao bejzbol za Univerzitet Florida, dok je njen deda čak predstavljao ekipu Pitsburg Pirata u MLB ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading