ŠOKANTNA ODLUKA! Povukao se iz Indijan Velsa!

Autor:

Sport

07.03.2024

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su u neverici.

ŠOKANTNA ODLUKA! Povukao se iz Indijan Velsa!

Foto: printscreen/Instagram/djokernole

Rafael Nadal i Novak Đoković

Navijači Rafaela Nadala i dalje moraju da čekaju na povratak "kralja šljake"! Španski teniser odlučio je da se povuče sa Mastersa u Indijan Velsu, gde je trebalo da igra protiv Miloša Raonića iz Kanade, jer se još uvek nije oporavio od povrede!

Rafa je tužnu odluku objavio na društvenim mrežama, uz sledeće reči:

- Ogromna je tuga to što moram da se povučem sa ovog turnira u Indijan Velsu. Svi znaju koliko volim ovo mesto i koliko volim da igram ovde. To je jedan od razloga zašto sam došao ranije da bih trenirao i pokušao da se spremim - napisao je Nadal i dodao:

 

 

- Radio sam dosta jako i trenirao koliko mogu, a onda sam ovog vikenda i testirao sebe, ali nisam spreman da igram na najvišem nivou na ovako važnom turniru. Nije laka odluka, još je teže to što ne mogu da lažem sebe i hiljade fanova. Nedostajaćete mi svi i siguran sam da će ovaj turnir biti ogroman uspeh za sve - napisao je vlasnik 22 Grend slem titule.

Umesto Španca u glavni žreb će ući kao "laki kuzer" Indijac Sumit Nagal.

Ova vest će zanimati i najboljeg svetskom tenisera Novaka Đokovića, jer je mogao da se sastane sa najvećim rivalom svih vremena u polufinalu prvog Grend slema u sezoni, u "kalifornijskoj pustinji".

Podsetimo, Nadal muči muku sa povredama još od Australijan opena pre dve godine, kada je pobedio Danila Medvedeva iz Rusije. Posle toga nije odigrao nijedan meč, a u međuvrmenu je morao i na nekoliko operacija, posle kojih nikako da se vrati na teren. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading