ŠTA ĆE NOLE REĆI NA OVO? Oglasio se Alkaraz! Nije mogao da NE SPOMENE Đokovića!

Autor:

Sport

06.03.2024

16:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Španski teniser spreman dočekuje prvi Masters u sezoni.

ŠTA ĆE NOLE REĆI NA OVO? Oglasio se Alkaraz! Nije mogao da NE SPOMENE Đokovića!

Foto: Twitter/RiyadhSeason

Najbolje rangirani teniser iz Španije, Karlos Alkaraz, vraća se takmičenjima, posle povrede koja ga je odvojila od terena na turniru u Rio de Žaneiru.

Nedavno je drugi reket ATP liste igrao egzibicioni meč sa sunarodnikom Rafaelom Nadalom u Las Vegasu, gde je potvrdio da potpuno spreman dolazi u "kalifornijsku pustinju".

Branilac titule u Indijan Velsu je u razgovoru za “Bild” otkrio da njegova generacija polako uči kako da pobeđuje Novaka Đokovića, uprkos svim problemima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

- Što se tiče mlade generacije sa Janikom Sinerom, Holgerom Runeom i sa mnom, već smo pobeđival protiv njega. Mislim da polako, na dobar način, gubimo strahopoštovanje i usuđujemo se da pobedimo protiv njega u velikim mečevima. Popravićemo se da to uradimo protiv njega nekoliko puta. Ali sve dok Novak nastavi da igra na visokom nivou u ovoj formi, stvari će postati veoma komplikovane i uvek ćemo ga videti kao jednog od najboljih - rekao je Alkaraz.

Potom je "Karlitos" odgovarao na pisanja o “novoj velikoj trojci” koju bi činili on, Siner i Rune.

- Mislim da će nam biti veoma komplikovano da postignemo nešto slično kao Đoković, Nadal i Federer, ako ne i nemoguće. Možemo da imamo samo dobar rivalitet. Igraćemo mnogo turnira zajedno, mnogo ćemo igrati jedni protiv drugih i videćemo dokle će ovo rivalstvo ići.

Novinara je zanimalo da li je Španac ikada pitao Noleta kako sve ovo radi sa 36 godina.

- Ne, jer sam siguran da mi to neće reći. Mi smo rivali, poštujemo jedni druge i dobro se slažemo, ali ima stvari koje držimo za sebe. Našim protivnicima ne možemo dati nikakve savete. Poznato je da to ima veze sa ishranom i spavanjem, a svakodnevni rad je osnovni za to. Verujem da Novak sve to radi savršeno – 24 sata dnevno - istakao je Karlos Alkaraz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading