KRALJ MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Novak se OBRATIO najvećoj NBA zvezdi!

Autor:

Sport

17.03.2024

06:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković gledao NBA mečeve tokom boravka u SAD.

KRALJ MU OVO NEĆE ZABORAVITI! Novak se OBRATIO najvećoj NBA zvezdi!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je eliminisan sa mastersa u Indijan Velsu u trećem kolu, a odlučio je da preskoči i predstojeći turnir u Majamiju od 20. do 31. marta. Ipak, ostao je u Americi i imao je susret sa legendama košarke.

Đoković je pokazao koliki je ljubitelj NBA lige, pa nije propustio šansu da na delu vidi najboljeg šutera svih vremena – Stefa Karija, kao i jednog od najvećih ikada – Lebrona Džejmsa.

Srpski teniser je nakon meča poklonio reket Lebronu i Kariju, a na Instagramu se oglasio i uputio reči košarkašu Lejkersa kao nikad nikom pre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

- Neverovatno je svedočiti veličini na terenu i van njega. Igra Lebrona i Karija prošle noći je bila sjajna. Impresivno ih je videti da još uvek igraju na tom nivou u tim godinama - napisao je Novak.

Novak je gledao trijumf Golden Stejta nad Los Anđeles Lejkersima sa 128:121, što je drugi meč na kom su Lejkersi poraženi kada ih je Srbin gledao.

Prethodni put ih je demolirao Nikola Jokić, a tada je Novak odradio jedan veoma, veoma skup selfi, između ostalog, i sa Vladom Divcem.

Posle toga, Đoković je imao neuspešan izlet u Indijan Velsu, gde je zaustavljen u trećoj rundi od "laki luzera" iz Italije, mladog Luke Nardija, koji je odmah potom ispao u četvrtom kolu od Amerikanca Tomija Pola.

Pošto je preskočio Masters u Majamiju, zaočekivati je da Novaka sledeći put gledamo na Mastersu u Monte Karlu, gde će započeti sezonu na šljaci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading