NEVEROVATAN PRIZOR U GRADSKOM PREVOZU NA NOVOM BEOGRADU: Putnik silom otvarao vrata tokom vožnje, pa iskočio iz vozila dok je u pokretu! (VIDEO)

Autor:

Vesti

24.03.2024

12:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zabeležio jedan od putnika koji je snimio ceo incident.

NEVEROVATAN PRIZOR U GRADSKOM PREVOZU NA NOVOM BEOGRADU: Putnik silom otvarao vrata tokom vožnje, pa iskočio iz vozila dok je u pokretu! (VIDEO)

Foto: Instagram/moj_beo_grad_

Danas se dogodio incident na Novom Beogradu u gradskom prevozu.

Jedan putnik je silom pokušao da otvori vrata od autobusa kako bi izašao iz prevoza, autobus je tada bio u pokretu.

Sve je zabeležio jedan od putnika koji je snimio ceo incident.

Snimak je izašao na Instagram stranici Moj Beograd:

- 61. blok na putu ka Ledinama - piše u opisu objave.

 

 

Putnici u gradskom prevozu su masovno dozivali vozača i govorili mu da otvori "zadnja" vrata.

Ispod videa su se nizali različiti komentari, neki su podržavali putnika, dok su neki žestoko osudili ovaj incident.

Da podsetimo, pre mesec dana se dogodio incident na liniji gradskog prevoza broj 21 u Beogradu kod škole Vojislav Ilić, na autobuskom stajalištu "Velimira Todorovića".

Naime, čovek se automobilom parkirao na autobusko stajalište, sa njim u automobilu je bila još jedna osoba. Nakon što je vozač autobusa krenuo sa stanice, pomenuti vozač je ušao u verbalnu raspravku sa vozačem autobusa jer se autobus previše približio automobilu jer nije mogao da prođe, nakon što je on otvorio vrata od svoje kabine.

Svađa je trajala neko vreme gde su padale teške uvrede, psovke i teške reči. Nakon svađe vozač autobusa se vratio u kabinu i zatvorio vrata nakon čega su ova dva čoveka prišla i lupala po vratima n astavljajući da se svađaju sa vozačem, opisuje izvor Republike.

Uprkos tome, vozač autobusa je nastavio svoju vožnju, međutim isti automobil se pojavio nakon što se autobus zaustavio na sledećoj stanici i stao ispred autobusa. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading