U BANJSKOM POLJU SVE VRVI OD POLICIJE! U potragu sa malom Dankom uključuje se Žandarmerija! KOLONE VOZILA NA ULASKU U BRESTOVAČKU BANJU, SVE BLOKIRANO!

Autor:

Vesti

26.03.2024

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci mole građane, koji su bili uključeni u potragu da se povuku, jer ometaju pse tragače, kao i akciju policije.

U BANJSKOM POLJU SVE VRVI OD POLICIJE! U potragu sa malom Dankom uključuje se Žandarmerija! KOLONE VOZILA NA ULASKU U BRESTOVAČKU BANJU, SVE BLOKIRANO!

Foto: Twitter, Shutterstock

Pre više od četiri sata nestala je Danka Ilić (2) u borskom naselju Banjsko polje. Traže je policajci, vatrogasci, komunalna policija, više od 300 meštana, dovedeni su psi tragači, podignut dron, ali dete nije pronađeno. U Banjsko polje sad stiže i Žandarmerija, dok policajci mole građane, koji su bili uključeni u potragu da se povuku, jer ometaju pse tragače, kao i akciju policije.

Takođe se mole građani da ne dolaze više, ukoliko bude potrebe, policija će ih zvati.

Prilaz mestu policija je blokirala, ne samo Banjskom polju, već i Brestovačkoj banji na čijoj se opštini ovo mesto nalazi. Kolone vozila su na ulasku u grad..

- Hteo sam da pomognem u potrazi, ali policija mi je rekla da ometamo pse tragače, a i da stiže Žadarmerija - rekao je za Republiku mladić koji je vraćen sa ulaska u mesto.

- Dete je nestalo u naseljenom mestu koje se graniči sa šumom. Prosto je čudno da do sada nismo uspeli da je lociramo. Pao je mrak, sve dobrovoljce meštane smo poslali kući. Krenula je potraga po stanovima i kućama naselja, devojčicu moramo naći živu i zdravu – saznajemo nezvanično od nadležnih u policiji.

Čim je prijavljen nestanak  policija je u arhivi potražila sumnjive osobe koje žive u tom naselju i najverovatnije će ih ispitati o nestanku.

Nadležni kažu da postoji mogućnost da se dete negde zbog straha sakrilo, uz nadu da će je što pre pronaći obzirom da postaje sve hladnije i kiša rominja.

Inače, majka je sa Dankom i sinom bila u tom naselju, a onda je sinu dala vodu da pije i dok se okrenula, Danke nije bilo. Odmah je krenula potraga, najpre porodice, onda nadležnih kojima su se priključili i meštani.

Danka na sebi ima ljubičaste pantalone, maslinastozelenu jaknu, I vezanu kosu u rep.

Društvene mreže Bora su preplavljene apelima roditelja da ko je vidi pozove policiju ili broj 0652816041.

Policija i gradonačelnik Bora, Aleksandar Milikić zahvalili su Boranima na angažovanju i rekao da će večeras i tokom cele noći na terenu biti nadležne policijske i spasilačke ekipe.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading