ŽENA NESTALA U ISTO VREME KAD I DANKA?! Misterija u Banjskom polju postala još veća - meštani tvrde da se ČUDNO PONAŠALA, A ONDA JE ISPARILA!

Autor:

Vesti

27.03.2024

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deteta nema od juče oko 2 sata popodne.

ŽENA NESTALA U ISTO VREME KAD I DANKA?! Misterija u Banjskom polju postala još veća - meštani tvrde da se ČUDNO PONAŠALA, A ONDA JE ISPARILA!

Foto: Društvene mreže, Twitter, Shutterstock

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je u utorak oko 13:45 sati u okolini Bora, a potraga za njom je u toku.

Nakon njenog nestanka, u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me" (Amber Alert) namenjen hitnom obaveštavanju javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Prema saznanjima portala Srbija danas, u mestu Banjsko polje postoji ii žena koja se u poslednje vreme ponašala neobično, obijala kuće i sama šetala po obližnjoj šumi.

Međutim, ono što baca drugačije svetlo na ceo slučaj je činjenica da od kada nema devojčice, nema ni žene i nije se pojavljivala sve ovo vreme u mestu, tvrde meštani za pomenuti portal.

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić

Podsećamo, devojčica ima smeđu kosu, braon oči, visoka je oko 85 centimetara i u trenutku nestanka je nosila ljubičaste pantalone, maslinasto zelenu jaknu i kosu vezanu u rep. Na terenu su policija i vatrogasci, a u potragu su se uključili i građani. Njihove napore otežavaju nepristupačan teren i kiša koja je i jutros nastavila da pada.

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, koji je stigao u utorak kasno uveče u naselje Banjsko polje u Boru, rekao je jutros da dobrovoljci koji žele da se uključe u potragu to mogu da učine u koordinaciji sa policijom. Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je za Tanjug rekao da je više od 350 ljudi učestvovalo u potrazi, ističući težak teren prigradskog naselja.

Spasilac Gorske službe spasavanja (GSS) Danijel Aleksić je izjavio da su u potragu uključeni helikopteri, a da dronovi sa termovizijom pretražuju teren. Nakon toga će u potragu krenuti i spasilački tim, pretražujući svaki sektor koji do sada nije pretražen. GSS deluje u koordinaciji sa pripadnicima MUP-a, stavljajući na raspolaganje sve svoje resurse, uključujući dronove, pse tragače i ljudstvo, kako bi se pretražio što širi prostor.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vesna

27.03.2024 09:51

Pa sta se zna o zeni koja skita po tom prostoru? Ako je ona snimila dete ona ga je i odneka.Ne bi trevalo da je povredi.Da li se o njoj nesto zna?

Odgovori 67 7
Slobodan

27.03.2024 10:58

Sve više sumljam da ova koja se šunjala u mestu nestanka male Danke ima veze sa nestankom?!

Odgovori 21 5
sekaa persa

27.03.2024 11:14

Ili je izmisljena prica za zenu,ili je zena bila deo sekte pa otela dete da zrtvuje,nedaj Boze .

Odgovori 12 12
Zoko

27.03.2024 11:21

Ja bih samo podsetio na te, zadnjih nekoliko godina", tkz "slobode, prava i demokratiju", koje sa rečenim nemaju blage veze. Pa se tako šeta, krade, otima, priča svašta, ponaša beskrupulozno, nasilno i svašta nešto, po ugledu na "zapadne vrednosti". Tako smo i zemlju i naše živote obezbedili i postali jedna opšta ludnica. A zla se samo nižu, iz minuta u minut... I tek će!

Odgovori 28 11