ISPLIVALI DETALJI ISPITIVANJA RODITELJA NESTALE DANKE ILIĆ (2)! Ceo dan su u policiji, a evo šta se desilo tokom iskaza!

Autor:

Vesti

27.03.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je u policiji rekla da je brzo prijavila ćerkin nestanak.

ISPLIVALI DETALJI ISPITIVANJA RODITELJA NESTALE DANKE ILIĆ (2)! Ceo dan su u policiji, a evo šta se desilo tokom iskaza!

Foto: Društvene mreže

ilic

Na saslušanju u policiji u Boru, roditelji nestale Danke Ilić (2) odgovaraju na pitanja inspektora kako bi se što pre saznalo šta se desilo sa njihovom ćerkom.

Kako se saznaje, policija je roditeljima postavljala uobičajena pitanja koja se postavljaju u ovakvim situacijama.

- Da li su poslednjih dana dobijali čudne pozive i poruke?

- Da li su primetili njima nepoznate osobe blizu kuće?
- Da li ih je neko i ko kontaktirao putem društvenih mreža?
- Da li su njih dvoje imali probleme i nesporazume u braku?
- U kakvim su odnosima sa komšijama i prijateljima?

Majka je izjavila da je došla sa decom u Bansko Polje kako bi se malo igrala, ali je navela da je u jednom trenutku okrenula leđa kako bi sinu dala vodu, a kada se vratila, Danka nije bila pored nje, što je pričala i juče.

- Tvrdi da je nakon nekoliko minuta pozvala policiju i prijavila nestanak. Međutim, nejasno je kako je tako malo dete za svega nekoliko minuta nestalo iz njenog videokruga. Da li je devojčica i ranije imala naviku da nestane, kakva je u odnosu sa ljudima – kaže sagovornik Hypetv.

Roditelji nisu, kako se saznaje poligrafski testirani.

Policija je preduzela korake da utvrdi ko je prolazio pored kuće Ilića u vreme nestanka. Uzeti su snimci sa kamera kako bi se analiziralo ko se kretao u tom periodu, ali posle detaljne analize nije primećeno ništa sumnjivo. Takođe, radnici Centra za socijalni rad nezvanično prisustvuju ovim razgovorima, što dodatno ukazuje na ozbiljnost situacije.


Nestanak Danke je brzo privukao pažnju javnosti, a MUP je prvi put pokrenuo akciju "Pronađi me" kako bi se angažovala što veća podrška građana u potrazi za nestalom devojčicom. Ova akcija je rezultirala brzom obaveštenošću celokupne Srbije o nestanku.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading