TRAMPOVA ŽENA OTIŠLA IZ BEOGRADA!

Autor: I. ŽIGIĆ

Vesti

23.04.2018

21:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Tramp, bivša supruga američkog predsednika Donalda Trampa, sa kojim ima troje dece, otputovala je juče ujutru iz Beograda. Sa Aerodroma "Nikola Tesla" ona je u Njujork odletela direktnim letom "Er Srbije", baš kao što je i došla u našu zemlju.

Foto: ST/N. MANDIĆ
Ivana Tramp na našem aerodromu

Da podsetimo, Srpski telegraf ekskluzivno je najavio Ivanin dolazak u Srbiju i ona je prilikom dolaska u petak jedino našem listu dala izjavu na beogradskom aerodromu. Nakon nekoliko sastanaka u Beogradu, koji su dobro sakriveni od javnosti i novinara, Trampova bivša supruga je pod jakim obezbeđenjem kolima otišla u Zagreb. Tamo je bila član žirija na hrvatskom takmičenju za mis univerzuma, a potom se vratila u Beograd.

Ivana je ovde spavala u jednom luksuznom hotelu u centru grada, a prema rečima izvora našeg lista, isprva se nije ni penjala u sobu, već je samo uzela ključ i otišla u restoran, gde je večerala s prijateljima, među kojima je bio i vlasnik hotela. Oni su nekoliko sati proveli uz probranu hranu i piće.

- Ivana je na sebi imala crvene pantalone, džemper i belu košulju, a bila je prema osoblju hotela izuzetno prijatna. Ostavila je utisak baš tople osobe i bez problema je izašla u susret nekim zaposlenima koji su poželeli da se slikaju s njom. Iako se u nekim medijima pisalo da će biti u predsedničkom apartmanu, ona je boravila u običnom apartmanu - navodi naš sagovornik.

Kao što je naš list već pisao, Ivana Tramp ostala je i nakon razvoda u odličnim odnosima sa sadašnjim predsednikom Amerike i uključena je u njegove poslovne operacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading