JEREMIĆ IZGUBIO KOMPAS! Narod zna ko se bori za Kosovo

Autor: Tanjug

Vesti

12.07.2018

10:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke Marko Ðurić saopštio je danas da Vuk Jeremić ima želju za povratkom na vlast i moć, ali je njegov nerešiv problem što narod u Srbiji u njega nema poverenje, jer i zna i oseća ko se bori da spasi sve ono što je makar i teorijski moguće na Kosovu i Metohiji.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Marko Đurić

- Vuk Jeremić ima novac, o čijem poreklu ćuti jer misli da mu se može, i dobro zna da nema šta lepo o sebi da kaže. Ima i želju za povratkom na vlast i moć, za šta je spreman da uradi doslovno sve.  Ima i moćne prijatelje u ambasadama stranih država, nekih daljih i nekih iz okruženja. Ima i prijatelje u redovima tajkuna koji su baš poput njega spremni na sve da bi ponovo uzjahali i nastavili sa svojim poslom dok do kraja ne iscede Srbiju. Ima i družinu sličnih sebi - Ðilasa, Boška Obradovića i ostale, sa kojima je ravnopravan partner u mržnji i beskrupuloznosti - navodi Ðurić u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Jeremić jedino što nema je princip, politiku za koju je spreman da se bori i da zalegne, i što je najvažnije nema poverenje naroda koji je za relativno kratko vreme stigao toliko puta da izneveri i izigra. 


- Nerešivi problem Vuka Jeremića je u tome što narod u Srbiji i zna i oseća ko se bori da spasi sve ono što je makar i teorijski moguće na Kosovu i Metohiji, a ko je kada je bio u poziciji stavio i pečat i potpis na presudu Međunarodnog suda pravde kojom je legalizovana odluka skupštine u Prištini o jednostranom proglašenju nezavisnosti Kosova, izmestio razgovore iz UN, desetkovao vojsku, instalirao administrativne prelaze i kumovao nizu katastrofalno loših dogovora sa Prištinom - ukazao je Ðurić.

Jeremić je ranije danas ocenio da bi trebalo promeniti strategiju pregovaranja sa kosovskim Albancima i sprečiti potpisivanje sporazuma o sveobuhvatnoj normaliozaciji odnosa, jer bi time, kako tvrdi, Priština stekla pravo na stolicu u UN.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (24)

Loading
zoal77

12.07.2018 10:45

Vuk Jeremić nema politiku za koju je spreman da se bori i da zalegne, niti ima poverenje naroda, a ni on sam ne zna šta hoće ali voli luksuz i vlast.

rade

12.07.2018 10:48

Narod ne veruje Jeremicu.

Dijana

12.07.2018 10:49

Narod dobro zna kome je iskreno stalo i ko se svakim danom sve jače bori svom snagom! Pitanje Kosova je jako mučna tema za sve nas, ali naš predsednik pokušava da nađe najmanje bolno rešenje za ovu tešku situaciju u kojoj se nalazimo!

Neša

12.07.2018 11:14

Jeremiću i njemu sličnima je jedini cilj da uzmu što više novca od građana i da nastave uništavanje Srbije.