EKSKLUZIVNI DETALJI IZ OPTUŽNICE: Jelenina krv na Zoranovim pantalonama!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga koja se vodi protiv Zorana Marjanovića (39), osumnjičenog za ubistvo supruge Jelene Marjanović (33), privedena je kraju, a za desetak dana protiv njega će biti podignuta optužnica! Kako Srpski telegraf saznaje, ključni dokaz protiv Marjanovića je krv sa Jelenine smrskane glave, koja je pronađena na njegovim pantalonama zajedno sa blatom!

Foto: facebook.com/Jeca Krsmanovic In memoriam
Jelena Marjanović

Teško ubistvo

Marjanović se zasad tereti za teško ubistvo, za koje je predviđena kazna do 40 godina robije. U dosadašnjoj istrazi saslušani su svedoci tužilaštva, jedan svedok odbrane, a urađena su i veštačenja mobilnih telefona svih članova porodice Marjanović, kao i neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog.

Marjanović se zasad tereti za teško ubistvo, za koje je predviđena kazna do 40 godina robije

- Tužilaštvo je duže vreme radilo na prikupljanju dokaza u slučaju ubijene pevačice "Granda". Neoboriv dokaz koji Zorana dovodi u vezu sa zločinom jeste njena krv na njegovim farmerkama. Bilo je teže utvrditi o kakvim tragovima je reč jer su pantalone bile oprane, pa se zbog toga na hapšenje čekalo godinu i pet meseci posle zločina. Farmerke su bile poslate na veštačenje u inostranstvu, gde je i utvrđeno da je zapravo reč o Jeleninoj krvi pomešanoj sa blatom koje se poklapa sa onim pronađenim na Jeleninom telu - priča sagovornik Srpskog telegrafa iz istrage.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Jelenina dukserica nakon zločina

Prema njegovim rečima, upravo na tom dokazu baziraće se optužica koja je napisana i koja će za samo nekoliko dana biti dostavljena sudu.

- Jelenina krv dokazuje da je Zoran bio u neposrednoj blizini unakažene supruge. Naime, nakon što je telo pevačice "Granda" nađeno u kanalu na nasipu u Borči, Marjanović nije imao dodira s nastradalom ženom, tako da se krv na njegovim pantalonama našla pre nego što je prijavio nestanak - objašnjava naš izvor.

Kako je Srpski telegraf pisao, protiv Zorana postoje i drugi dokazi, ali oni nisu toliko uverljivi.

4 i po meseca Zoran Marjanović iza rešetaka

Niz nelogičnosti

- Zoranov DNK nađen je i na Jeleninoj gumici za kosu, što i nije neki čvrst dokaz jer su živeli u istoj kući. Marjanović je posle hapšenja pao na poligrafu, i to na ključnim pitanjima u vezi sa smrću supruge - da li je on usmrtio Jelenu, kao i da li je neko od članova porodice Marjanović učestvovao u ubistvu. Međutim, poligrafsko testiranje je neupotrebljivo za sud - objašnjava sagovornik Srpskog telegrafa.

RepublikaFoto: ST/REPUBLIKA
Pevačicina majica nakon zločina

Prema njegovim rečima, Marjanović je ranije na saslušanju izneo niz nelogičnosti, a policiji je bilo sumnjivo i to što je rekao pogrešno vreme kad je sa suprugom bio na nasipu u Borči.

Svekar i svekrva nisu voleli Jecu

Zoran Marjanović je 3. aprila 2016, istog dana kad je telo njegove supruge nađeno u kanalu, završio iza rešetaka, a nakon 48 sati je zbog nedostatka dokaza pušten na slobodu. On je tad na saslušanju otkrio da njegovi roditelji nisu želeli pevaljku za snajku i majku svojih unučića, kao i da su bili protiv njegovog venčanja s Jelenom.

- Kad su ga inspektori pitali u kakvom odnosu su bili njegovi roditelji i supruga, Zoran je rekao da Zorica i Vladimir nisu gajili simpatije prema snajki. Ispričao je da su poštovali njegovu odluku, ali da su potajno želeli drugu osobu za snaju, domaćicu koja vodi računa o kući i porodici, a ne pevaljku koja noću radi, a danju spava - rekao je ranije sagovornik Srpskog telegrafa.

Šta je Zoran pričao
  • Marjanović potvrdio da njegovi roditelji nisu voleli Jelenu
  • Pogrešio kad je reč o tačnom vremenu kad je bio na nasipu
  • Izleteo se da se Jeca poslednji put čula sa majkom iako on to nije mogao znati
  • Policajcima izjavio da je s bratom i ocem pretražio nasip i da je Jeca upala u rupu

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading