MARIJA ŠERIFOVIĆ DOHVATILA KOLEGU NA SCENI: Pevač doživeo transfer blama, nadao se da niko neće primetiti! (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović je uhvatila kolegu za zadnjicu, njegova reakcija sve ostavila u šoku.

MARIJA ŠERIFOVIĆ DOHVATILA KOLEGU NA SCENI: Pevač doživeo transfer blama, nadao se da niko neće primetiti! (VIDEO)

Foto: Tik Tok/iggyigi

Pevačica Marija Šerifović izazvala je pravu buru komentara nakon što je na svom koncertu u zagrebačkoj Areni napravila potez koji je šokirao mnoge. Naime, dok je izvodila pesmu "Pola sunca" sa specijalnim gostom Matijom Cvekom, Marija ga je u jednom trenutku uhvatila za zadnjicu.

Reakcije na ovaj potez su bile podeljene. Dok su neki osudili ovakvo ponašanje pevačice, drugi su to shvatili kao šalu i nastavak njihove duhovite interakcije na sceni. Matija Cvek je, iako iznenađen, brzo prešao preko situacije i nastavio sa izvođenjem pesme, prihvativši Marijin potez sa osmehom.

Nakon što je snimak ovog događaja osvanuo na društvenim mrežama, počela je prava polemika među korisnicima. Dok su jedni osudili Marijin postupak kao neumesan i neprofesionalan, drugi su istakli da je u pitanju bila nevina šala i da se situacija ne bi trebala preuveličavati.

 

 


Ovaj incident je postao glavna tema na društvenim mrežama, gde su korisnici aktivno diskutovali o tome da li je Marija prešla granicu ili je u pitanju bila bezazlena gestikulacija.

 

 

Povodom ovog događaja, Marija Šerifović se još uvek nije oglasila javno. Ostaje da vidimo da li će pevačica dati neko zvanično objašnjenje ili izvinjenje povodom ovog incidenta, ili će odlučiti da ignoriše celu situaciju.

 

Iako je ovaj incident izazvao dosta pažnje, većina publike na koncertu nije ni primetila šta se desilo, fokusirana na izvanredan nastup Marije Šerifović i njenog gosta Matije Cveka. Koncert je protekao u sjajnoj atmosferi, a ova neobična situacija nije uspela da pokvari doživljaj vernih obožavalaca pevačice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading