MARIJA ŠERIFOVIĆ ODGOVORILA BRESKVICI I NJENIM FANOVIMA: Evo kako je reagovala na PRETNJE zbog glasanja! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

09.03.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica otkrila i da li bi otišla na kafu sa Breskvicom!

Naša pop zvezda Marija Šerifović održala je spektakularni koncert u Zagrebu sinoć, nakon kog je razgovarala sa predstavnicima sedme sile. Marija je na samom početku otkrila da li joj smetaju poređenja sa Aleksandrom Prijović, koja je krajem prošle godine napunila pet ovih Arena.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Marija Šerifović na konferenciji nakon koncerta

- Taman posla, svačijem se uspehu radujem. Sa Aleksandrom sam se baš danas i čula, pa me je u bekstejdžu dočekalo i cveće od nje, pošto smo jako dobre - rekla je Marija i dodala:

- Podržavamo se, ona je jako mlada, talentovana devojka i trenutno je u svom piku, a ja samo želim da to traje i traje... Želim i njen dar i njeno znanje, to sasvim zaslužuje sigurno.

Republika

Foto: ATA Images

Prija iznenadila Mariju

Marija je progovorila i o "Evroviziji", te otkrila šta misli o našoj predstavnici Teya Dori, kao i o hrvatskom pobedniku Bebi lazanji.

- Vidim da je Hrvatska na svim kladionicama prva, komšije, želim vam svu sreću. Što se tiče Teya Dore, ja sam tog dana glasala u 3 popodne, svoju misiju sam završila, tako da sam imala pravo da navijam. Glasala sam fer i pošteno. Glasala sam srcem za kandidatkinju koja za takvu publiku ima najviše sreće. A ko god da je otišao, imao bi moju podršku - rekla je Marija, te progovorila o nezadovoljstvu pojedinih takmičara:

- Sumanuto je da ja idem od osobe i do osobe i da komentarišem ko je srećan, ko ne. Ja sam bila predsednica žirija, koja je glasala pošteno, a vidim nakon razgovora sa čelnicima RTS-a da imaju problema sa članovima. Ja uvek mogu da vudem predsednica ili član žirija i glasaću razumno - istakla je ona.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija podržava Teya Doru

Za Republiku je otkrila kako reaguje i na pretnje koje navodno dobija od fanova Anđele Ignjatović Breskvice, što je nedavno otkrila Olivera Kovačević.

- Evo, up*škila sam se od straha - našalila se Marija.

Breskvica je u emisiji "Amidži šou" izjavila da bi pre otišla na kafu sa Marijom, nego sa Sajsi MC, jer od Šerifovićeve ima nešto da nauči.

- Sve je lepo rekla! Pozdrav za Breskvicu. Ona je talentovana devojka, karte su tako pale ove godine. Rekla je da ne želi da se takmičiti više. To je pogrešno, mislim da treba da se takmiči jer "Pesmi za Evroviziju" trebaju mladi talentovani ljudi. Ja bih popila kafu sa njom - rekla je Marija za Republiku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Marija otkrila šta misli o Breskvici i njenim fanovima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Pozdrav iz Australije

09.03.2024 11:36

Kako je iz Straha jedan Madonin potez upropastila Britninu karijeru Da ne bi bila bolja od nje I da sacuva svoju statistiku...... Davno je to bill....

Odgovori 11 5