MARIJA ŠERIFOVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Pevačica jedva preživela DRAMATIČNU SCENU, objavila sve dokaze!

Autor:

Zabava

12.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović objavila šok snimak.

MARIJA ŠERIFOVIĆ DOŽIVELA NERVNI SLOM: Pevačica jedva preživela DRAMATIČNU SCENU, objavila sve dokaze!

Foto: Youtube.com printscreen

Pevačica Marija Šerifović nedavno je započela svoju regionalnu turneju, a prvi koncert održala je u zagrebačkoj Areni. Kroz svoj video zapise, otkrila je svojim fanovima kako izgleda život na turneji, s naglaskom na neobične i zanimljive trenutke.

Marija je podelila detalje sa puta do Zagreba, ističući neobičan trenutak kada su zastali na pumpi i odlučili da operu auto. Njena iskrenost i spontanost su došle do izražaja dok je opisivala svoje iskustvo, što je naišlo na veliku pažnju fanova.

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 

- Nemam objašnjenje za to kako smo ovde završili, znači bukvalno nemam objašnjenje. Stali smo na pumpu i peremo kola na četke, koliko već minuta? Mi smo ovo pranje od sedamnaest minuta platili šest evra – počela je Marija.


Pevačica je otkrila da planira da uživa u zagrebačkim specijalitetima pre nego što se posveti koncertu. Takođe, izrazila je svoje planove da se opusti uz omiljene serije, ističući da želi da gleda nešto što će je potpuno angažovati.

- Stigli smo u Zagreb, sada ću malo da klopam, a onda ću na Netflixu da gledam neku seriju, ali neću lagane serije, nego da gledam dok mi oči ne ispadnu. Ne znam koliko za to sada imam vremena, ali Bože moj – ispričala je, pa snimila hranu koju jede, objašnjavajući koliko uživa u datom trenutku.

Foto: Youtube.com printscreen

Marija Šerifović

 


Marija je podelila svoju nervozu zbog neudobnih cipela koje je planirala da nosi tokom koncerta. Njena iskrenost i otvorenost o problemima s kojima se suočava na turneji dodatno su povezali sa svojom publikom.

- Ovako bukvalno izgleda raj. Života mi, ja ovaj trenutak sada ne bih menjala ni za šta na ovom svetu bukvalno. Nastavljam da jedem, vidimo se sutra u danu broj dva iz Zagreba.

Ovim video zapisima, Marija Šerifović je pružila uvid u svoj svakodnevni život na turneji, ističući kako se nosi sa izazovima i neočekivanim situacijama. Njena iskrenost i humor su naišli na pozitivan odjek kod njenih fanova, koji su sa nestrpljenjem iščekivali njen nastup u Zagrebu.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
bgd

13.03.2024 11:23

moze joj se kad nije srpkinja