PREDSTAVLJENA PESMA POSVEĆENA SRPSKOJ PRESTONICI: Tropiko bend najavio veliki koncert u Beogradu, ovako će zahvaliti svojoj publici!

Autor:

Zabava

25.03.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tropiko bend promovisao novi spot i najavio veliki koncert u Beogradu.

Tropiko bend večeras je održao promociju novog spota za pesmu "Moj Beograde", koji najavljuje dugoočekuvani album nakon 8 godina. Jedan od najpopularnijih pop sastava na našim prostorima medija je predstavio novi projekat i ponosno najavio nove pesme koje će uskoro ugledati svetlost dana. Nova numera totalno je drugačija od svih dosadašnjih, a s druge strane bend je zadržao svoju prepoznatljivost i stari duh. 

Na veliko iznenađenje mnogih, momci su promenili tim saradnika, pa tako pesmu potpusuju Dragan Brajović Braja i Bojan Vasić, te su u spotu glavne uloge pripale Dunji Radičević i Momcilu Simiću. Na još veće iznenađenje, za menadžment nastupa odabrali su jednog od najpoznatijih menadžera Boška Jankovića, koji je godinama sarađivao sa Marijom Šerifović, Lepom Brenom, Tonijem Cetinskim i drugima.

Republika

Foto: Srpski telegraf

Tropiko Bend

 

- Pored ove pesme pripremamo i druge pesme koje će se naći na novom albumu, a uskoro sledi i velika promocija na kojoj ćemo sve to predstaviti. Takođe u narednom periodu planiramo veliki koncert u Beogradu kako bi se odužili publici koja nam tokom svih ovih godina daje podršku, a s druge strane to smo joj i dužni jer dugo nismo objavili CD. Zahvaljujem se svim porodicama članova našeg benda koje su nas podržale od početka, a nadam se i do svih numera na albumu - rekao je Aleksandar Cvetković između ostalog za medije.

- Leskovac nam nece zameriti pesmu posvećenu Beogradu. Na leto nas ocekuje koncert, nikad nismo radili Taš, Arenu smo napunili - dodao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading