NAŠA PEVAČICA ZAROBLJENA U VRTLOGU POŽARA: Dim i vatra krenuli da KULJAJU iz zgrade, poznato u kakvom je STANJU (FOTO)

Autor:

Zabava

28.03.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se nakon sprečene katastrofe!

NAŠA PEVAČICA ZAROBLJENA U VRTLOGU POŽARA: Dim i vatra krenuli da KULJAJU iz zgrade, poznato u kakvom je STANJU (FOTO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Danas, 28. marta, došlo je do požara na Starom Košutnjaku, a jedna neobična i hrabra reakcija slučajne prolaznice sprečila je potencijalnu katastrofu. Pevačica Ana Kokić bila je jedan od svedoka nemilog događaja i putem svog Instagram profila podelila je detalje o tome kako je slučajna prolaznica sprečila širenje požara.

Naime, iako se njena zgrada nije nalazila u neposrednoj blizini, Ana je objasnila da se požar dogodio u zgradi u njenoj ulici, gde se nalazi veliki market.

- Nije moja zgrada u pitanju, ali jeste zgrada u mojoj ulici u kojoj se nalazi veliki market. Izbio je požar u magacinu sa spoljne strane i krenula je vatra da se širi. Ona je slučajno prolazila autom tuda, videla, istrčala brzo iz kola i sa protivpožarnim aparatom uletela da gasi požar - započela je Ana, pa nastavila:

Republika

Foto: instagram.com/anakokicmusic

Ana Kokić se oglasila nakon požara

- Ja sam se u tom trenutku nalazila u prodavnici, kao i dosta ljudi, upalio se alarm za požar, pa smo izašli napolje da vidimo šta je, ali ona je bila baš brza sa reakcijom, jer su krenuli dim i vatra da se šire. Ja verujem da je spasila čitavu zgradu od požara, jer bi se to proširilo da nije tako brzo odreagovala i što se mene tiče, ona je heroj dana. To je magacin, moglo je da bukne, da se zapali začas, jer ima tu dosta i kartonskih kutija i ko zna čega još, tako da je žena baš brzo odreagovala i svaka joj čast na tome.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading