ZAKAZANO VENČANJE! Evo kada će poznata pevačica u crkvi izgovoriti SUDBONOSNO "DA" fudbaleru sa kojim je dobila ĆERKU!

Autor:

Zabava

18.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara i Darko spremaju duplo slavlje ove godine!

ZAKAZANO VENČANJE! Evo kada će poznata pevačica u crkvi izgovoriti SUDBONOSNO "DA" fudbaleru sa kojim je dobila ĆERKU!

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Tamara i Darko

Pevačica Tamara Milutinović je u septembru prošle godine dobila ćerku Emili sa fudbalerom Darkom Jevtićem. Njih dvoje su imali tajno građansko venčanje krajem aprila 2023. godine, a tada se na spisku zvanicao našao samo uži krug ljudi.

Pevačica i fudbaler će se ove godine, i to u junu, venčati u crkvi, saznaje "Alo!". Ali, to nije sve. Kako se piše, osim crkvenog venčanja, par će imati još jedan razlog za slavlje. Naime, istog dana će krstiti i svoju ćerkicu Emili. Proslava venčanja i krštenja održaće se u jednom od najskupljih prestoničkih restorana. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica je prošle godine dobila ćerku Emili

- Tamara i Darko zaista su našli sreću jedno pored drugog i otkako su imali gradjansko venčanje, bila im je velika želja da se venčaju pred Bogom. S obzirom da imaju Emili, isplanirali su da spoje venčanje u crkvi i njeno krštenje prve nedelje juna - kaže izvor blizak Tamari, a potom otkriva da ona i njen suprug Darko ne žale pare kako bi taj dan prošao baš kako su zamislili.

- Iako je Tamara skromna, Darko je taj koji joj je stotinu puta rekao da ne gleda na finansije i da organzuje sve po svojim zamislima bez da razmišlja o troškovima. Odabrali su najskuplji restoran u prestonici, i pozvali oko 300 zvanica od kojih mnogobrojnu porodicu, bliske prijatelje i kolege. Samo sala će ih koštati nešto manje od 30.000 evra, a gde su dekoracija, muzika, stajlinzi, torte i crkva. Biće to pravi spektakl u kom će sasvim sigurno uživati svi prisutni - navodi izvor i ističe da pevačicu više od venčanja raduje mezimicino krštenje.

Republika

Foto: E-Stock/Nataša Rajaković

Pevačica i fudbaler zakazali venčanje za jun

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading