BAJAGI PREKIPELO! Zbog buke nije mogao da dođe do reči, pa svima očitao BUKVICU: "JEL MOGU DA VAS ZAMOLIM DA PRESTANETE?" (VIDEO)

Autor:

Zabava

18.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak se munjevito širi društvenim mrežama!

BAJAGI PREKIPELO! Zbog buke nije mogao da dođe do reči, pa svima očitao BUKVICU: "JEL MOGU DA VAS ZAMOLIM DA PRESTANETE?" (VIDEO)

Foto: ATA Images

Rok muzičar Momčilo Bajagić Bajaga zajedno sa svojim Instruktorima promovisao je reizdanje njihove prve ploče "Pozitivna geografija" iz 1984. godine u holu RTS, a u jednom trenutku Bajaga se iznervirao, što je zabeležila i kamera RTS uživo uključenjem u program.

Zbog nesnosne buke koju su stvarali pojedinci prisutni na promociji muzičar je morao da održi čas lepog ponašanja, a snimak je postao viralan na društvenim mrežama.

- Je l’ mogu da vas zamolim da prestanete da pričate ovde? Evo, blizu je napolju da se izađe da se popuši cigara, ili šta već. Nije da sad hoću baš atmosferu neku specijalnu, ali red je da se bar čujemo dobro. Inače, ja ne čujem baš najbolje, tako da, ako ja čujem, onda znači da je buka baš velika - obratio se Bajaga.

 

 

Snimak se munjevito proširio društvenim mrežama, a mnogi su u komentarima pružili podršku Bajagi i pohvalili njegov gest.

"Bajaga održao čas kulture uživo u programu RTS. Ne vredi, mora ovako. Bravo", jedan je od komentara na društvenoj mreži X.

Inače, koncert zakazan za nedelju 21. aprila u beogradskoj MTS dvorani, biće replika njihovog nastupa iz 1984. godine, kada su prvi put pred publikom nastupili pod imenom Bajaga i Instruktori. Kako je Bajaga rekao, na ovom koncertu će se svirati samo pesme sa prvog albuma i one koje je uradio pre toga, dok će se svi hitovi Bajage i Instruktora čuti na velikom koncertu na Hipodromu 31. avgusta.

U nedelju će ponoviti sve ono što su uradili na istom mestu pre 40 godina, a samo jedan detalj će izostaviti - rukovanje sa svakim posetiocem. Razlog za to je, kako je naveo, da koncert ne bi počeo u tri ujutru.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading