POZNATI NA PREMIJERI AMERIČKOG BLOKBASTERA: Glumica u kaputu, voditeljka GOLIH RAMENA!

Autor:

Zabava

18.04.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugoočekivani blokbaster "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj" premijerno je prikazan u Beogradu.

POZNATI NA PREMIJERI AMERIČKOG BLOKBASTERA: Glumica u kaputu, voditeljka GOLIH RAMENA!

Foto: KeepltReels

Blokbaster "Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj", najskuplji akcioni film reditelja Aleksa Garlanda, sinoć je stigao i u domaće bioskope, a premijeru u IMAX sali bioskopa Cineplexx Galerija u Beogradu nisu propustile ni poznate ličnosti.

Premijeri je prisustvovao veliki broj novinara i predstavnika Vojske Srbije, influensera i poznatih ličnosti, a među njima su bili glumica Jelena Gavrilović, reditelj Boris Malagurski, TV lica Stefan Popović, Marija Savić Stamenić, Ana Stamenković i drugi.

Republika

Foto: KeepltReels

Jelena Gavrilović

Dok se glumica Jelena Gavrilović, koja važi za jednu od najatraktivnijih dama sa javne scene, pojavila na premijeri zakopčana do grla i u kaputu, voditeljka Marija Savić Stamenić je privukla pažnju golim ramenima u opuštenom izdanju.

Film je izazvao snažne reakcije publike, jer pruža šokantno i upečatljivo iskustvo istražujući duboke podele unutar američkog društva, predstavljajući mračnu, ali i proročansku viziju budućnosti.

- Uzbudljiva priča za koju se nadam da neće postati proročanstvo - rekla je glumica Jelena Gavrilović nakon projekcije, dok je voditelj RTS Stefan Popović istakao da je uživao u filmu.

Republika

Foto: KeepltReels

Ana Stamenković i Marija Savić Stamenić

- Elementi holivudskog blokbastera pomešani su sa važnom porukom i umetničkim stilom, koji je izrazito neholivudski. Nije ono što sam očekivao, ali je sve što bih preporučio - rekao je Popović.

"Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj" posle samo nekoliko dana prikazivanja u Americi našao na prvom mestu američke box office liste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading