NOVE EGZITOVE BINE LED ekrani, laseri, suvi led i još mnoštvo opreme stiglo u više od 20 šlepera

Autor:

Zabava

10.07.2018

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularni snimci i fotografije kompletno redizajnirane Arene sa prošlogodišnjeg Egzitaa obišli su ceo svet, a ove godine dodatno je podignuta lestvica i u produkciji glavne bine, najavljuju organizatori.

RepublikaFoto: Promo
Glavna bina

Egzit će biti održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, a ove godine na glavnoj bini prikazaće dosad najobimniju produkciju uz mnoštvo LED ekrana, najnovijih rasvetnih uređeja i scenskih efekata, dok će i već impresivna Arena dobiti još spektakularniji izgled! 

- Sva ta oprema, zajedno sa ostalim binama u Novi Sad stiže u preko 20 šlepera opreme, posle čega se pretovara u manja dostavna vozila i prenosi na tvrđavu etapno i pod striktnim nadzorom uz logistiku koja se planira mesecima unapred, dok sama realizacija umesto uobičajenih nekoliko dana na otvorenim prostorima, u slučaju Egzita traje čak pet nedelja svakodnevnog rada u smenama - navode iz organizacije.

Binska konstrukcija mts Dens Arene široka je čak 59 i visoka 18 metara, sa krilima koja su ove godine podignuta za još tri metra u odnosu na prošlu godinu. Cela konstrukcija nosi dosad rekordnih 1142 LED panela spojenih u atraktivan scenski raspored koji preliću specijalno izrađeni ramovi sa 468 LED tuba nove generacije, što je za čak tri puta više nego prošle godine!

Tim VJ čuvenog vizuelnog studija DubLab iz Lisabona već nedeljama unazad sprema specijalne video materijale, besprekorni zvuk na Areni nosi izuzetno famozni Meyer MILO sistem sa 110 zvučnih kutija, a spektakl će i ove godine upotpuniti sedam najsavremenijih lasera nove generacije uz sočiva koja pružaju neverovatno preciznu definiciju slike uz maksimalnu bezbednost za vid.

Uz scenske izvođače sa tačkama koje uvek ostavljaju bez daha i plesača i plesačica koji uvek atmosferu dovedu do usijanja, ove godine su i specijalni efekti poput nove pirotehnike, brojnih hejzera, mašina za suvi led i CO2, dobili značajno pojačanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading