OGLASIO SE ŠVARCENEGER POSLE OPERACIJE SRCA! Otkrio kada se vraća pred kamere!

Autor:

Zabava

29.03.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarnom glumcu nedavno je ugrađen pejsmejker.

OGLASIO SE ŠVARCENEGER POSLE OPERACIJE SRCA! Otkrio kada se vraća pred kamere!

Foto: Tanjug/AP

Arnold Švarceneger rekao je da je spreman za snimanje druge sezone Netfliksove serije "Fubar" u aprilu, uprkos tome što mu je nedavno ugrađen pejsmejker. U svom podkastu  Arnold's Pump Club, legendarni Terminator nedavno je podelio sa svojim fanovima da je operacija srca protekla uspešno, te da se već nekoliko dana nakon toga vratio svojim profesionalnim obavezama. Istakao je da je veoma zahvalan medicinskim inovacijama koje su mu omogućile da se nosi sa genetskim problemom srca, ističući odgovornost i odlučnost u praćenju saveta lekara. 

Sada se ponovo oglasio i u videu objavljenom na instagramu otkrio kada se vraća pred kamere. 

- Dobio sam mnogo lepih poruka iz celoga sveta, a mnogo ljudi me je pitalo hoće li mi pejsmejker uzrokovati ikakve probleme s drugom sezonom serije "Fubar" - objavio je Švarceneger na Instagramu, pa dodao:

- Nipošto. Biću spreman za snimanje u aprilu - rekao je 76-godišnji glumac. 

Glumac rođen u Austriji rekao je da je prvi put imao operaciju na otvorenom srcu 1997. godine zbog genetske srčane mane, zatim ponovno 2018, kao i da je 2020. bio na neinvazivnoj operaciji srca.

Jedna od zanimljivih činjenica koju je Švarceneger otkrio je da isti zdravstveni problem koji je uticao na njegovo srce bio uzrok smrti njegove majke i bake. Ova porodična istorija zdravstvenih problema dodatno je naglasila ozbiljnost situacije kroz koju je prošao, ali i odlučnost glumca da se bori protiv genetskih predispozicija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading