Zbog ovoga je Sloba ostavio Lunu: Komentarisao da je ona romske nacionalnosti!

Autor: Blic.rs

Zadruga

21.11.2018

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gostovanje Slobodana Radanovića u rijalitiju "Zadruga 2" sinoć, otvorilo je sve rane Lune Đogani koja je po njegovom odlasku ponovo doživela nervni slom. Međutim, Radanović je otkrio zbog čega više ne postoji ni najmanja mogućnost da se sa Đoganijevom pomiri, kao i zašto je stavio tačku na njihovu ljubav.

Foto: printscreen/TVPink
Lunine reči su ga mnogo zabolele: Sloba Radanović

- Zato što sam čuo dosta gluposti o sebi dok je ona tamo, pogotovu iz njenih usta. Najveća moguća glupost je da sam ja nju ostavio kada sam  čuo da je ona romske nacionalnosti. Krenula je da me po svaku cenu u izlivima svog besa da me ocrni, i opet joj to ne zameram, jer je to zatvoren prostor, ali mislim da postoji neka granica do koje možeš da prećutiš, da se ugrizeš za jezik - istakao je Sloba kom je ipak žao Lune jer proživljava veoma teške trenutke u rijalitiju.

Foto: printscreen/TVPink
Imali strasnu vezu u "Zadruzi 2"... Sloba i Luna
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Slobi je mnogo žao što ona prolazi kroz teške trenutke... Luna Đogani

- Krivo mi je stvarno kada vidim da bilo ko, ne samo ona, ali i ona normalno, doživi tako nešto, mlada osoba da dozvoli sebi da se tako zbog nekoga iznervira. Mislim da bi trebalo malo više da se iskulira tamo, da se smeje, da se šali, da se zeza, da se opusti. Ljudi će pričati pa će pričati svakako.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Dejan

21.11.2018 22:17

Švalerke nikada ne donose dobro, već samo kratku bludnu zabavu za neverne muškarce.

Odgovori 28 6
Dejan

22.11.2018 10:38

Švalerka je prevarant i varalica. Da li je greh prevariti varalicu švalerku?

Odgovori 20 7
blučanka

22.11.2018 10:39

Ti si čovječe za Oskara. 9 mjeseci si glumio i zajebao i jednu i drugu. Doduše Kija je starija i iskusnija i nije baš bilo toliko ljubavi između vas. Ti si običan mufljaroš, čovjek bez stava i poslije svega mislim da ste (ti i Kija) imali dogovor za ovo sve, a sve zarad karijere. Najbolje bi bilo da se zamonašiš kako ne bi unesrećio još koju djevojku. Ti si jedini krivac, treba si joj reći - oženjen sam i ne želim da pravim cirkus od svog života, vidjećemo kako će se situacija odvijati poslije zadruge, pa ako šta bude riješićemo to. Ustvari, možda bi tako i uradio da draga mamica nije ušla i dala blagoslov. Nije ona voljela ni Lunu, ali bilo koja samo da se riješiš Kije. I jesi balvna, ali ne u onom smislu kako ti tumačiš. Jednom ćeš se sjetiti Lune, ali biće kasno. A vi bezgrešnici vodite svoj sveti život i upalite svijeću za svoje zdravlje i da ta pakost i zloba izađe iz vas

Odgovori 9 16
Terza

22.11.2018 10:47

Sloba je pre švalerisanja znao da je Luna romske nacionalnosti.

Odgovori 19 2