Pevačicu isprozivali zbog Lune, ona se oglasila pa svima odbrusila!

Autor:

Zadruga

28.12.2018

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno održana "Zadrugovizija" završena je u znaku pobede Lune Đogani, a njen nastup podigao je veliku prašinu. Ipak, najviše pažnje privukli su komentari Maje Nikolić, koja je pohvalila Đoganijevu zbog čega su je fanovi Marijane Zonjić napali.

RepublikaFoto: printscreen/youtebe.com/Zadruga Official
Predmet polemike...Luna Đogani

Maju su uglavnom napadali jer je pohvalila Lunu za koju mnogi tvrde da je pesmu "Da mogu", Emine Jahović izvela na plejbek, a Nikolićeva je objasnila pevanje Đoganijeve:

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Pohvalila Đogaijevu... Maja Nikolić

- Obaveštenje oko Zadrugovizije i oko Luninog pevanja uživo na nastupu. Sedim kod kuće, gledam i nerviram se zbog nekompetentnih kritika zlobnih i zluradih antifanova. Žao mi je što nisam mogla da gostujem u emisiji na RTV Pink jer mi je sin Lazica bolestan i već dve nedelje ne ide u školu jer ima virus i temperaturu... Voli vas vaša Maja - napisala je Nikolićeva pa u vidoe snimku otkrila pravu istinu:

- Luna je pevala uživo, prateći vokali su snimljeni na matrici jer u svim profi matricama su prateći vokali tu, kao i u mojim pesmama. Ona je imala toliki broj poena jer je imala fenomenalan scenski nastup. Ja ne dajem časove pevanje osobama kao što je Marijana ili koje imaju manje sluha jer ja taj čip za sluh ne mogu da ugradim. Ne postoji količina novca da ja nekog naučim ko nema sluha i ko ne može da legne na ton da peva. Moji komentari su na mestu, ja kao član žirija jesam adekvatna osoba sa stručnim znanjem - rekla je pevačica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Lazar

28.12.2018 14:32

Lunino je pevanje na plejbek ne uz instrumentalnu matricu vec uz pevanje Emine Jahović i pratećih vokala. Jačina glasa Emine Jahović je slična kao i Lunin glas, ili im se jačina prepliće. U pitanju je prevara. Čak i zadrugari znaju da je u pitanju prevara.

Odgovori 29 5
Anđela

28.12.2018 16:08

@Lazar - Svi smo culi Lunino kreštavo pevanje na probama, tako da nije ovo njeno pevanje. Maja je klimoglavka. Naredila joj Anabela da brani Lunjaru.

Odgovori 22 5
Ana

28.12.2018 18:13

Nemam ništa protiv Lune, ali ovo je velika prevara, uz pomoć tonskih majstora u režiji njen glas su korigovali. Jednostavno su promenili modulaciju glasa. Pažljivo slušajte pa će vam biti jasno. Iz pozadine se čuje drugi glas koji se prepliće se prvim glasom i jedan drugog povremeno nadjačavaju. Neko je muljao sa miksetom. Svi znamo koliko je Luninn glas visok, iritantan i krestav.

Odgovori 20 5
Goran

28.12.2018 18:15

Da li da verujemo našim ušima i očima ili Majinim rečima?

Odgovori 20 4