Nisam znao da je toliko dobar: Gagi Đogani otkrio čime ga je oduševio Marko Miljković!

Autor:

Zadruga

27.07.2019

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani raskinula je sa dečkom Markom Miljkovićem pred kraj rijalitija, pa su se pomirili, a sada njen otac Gagi otkriva da to nije uništilo njihovu ljubav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna, Marko i Gagi

Gagi je otkrio da se već video sa Miljkovićem par puta.

- Jednog dana, nedugo nakon što je izašla iz "Zadruge", Luna me je pozvala da dođem kod nje u stan, baš je bila uporna i shvatio sam da je nešto isplanirala. Kad sam došao, video sam Marka koji je stajao za šporetom i spremao večeru. Večerali smo karbonare i on me je time kupio. Zaista je bila sjajna hrana, ne sećam se da sam jeo bolju karbonaru. Nisam znam da je Miljković tako dobar kuvar, pritom to ne kažem samo zato što je on sa Lunom u vezi, već sam iskren - kaže Gagi, i dodaje da obožava vreme da provodi sa njima, pa i da sa Markom ima mnogo zajedničkim tema.

Foto: youtube.com/AmiG Show
Gagi Đogani

- Marko mi se dopada za Lunu, meni je bitno da se oni vole, a moju podršku imaju od samog početka. Drugačije je dosta nego kada su bili u rijalitiju, valjda su dosta opušteniji, znaju da ih kamere ne snimaju, pa mogu da kažu i da pokažu sve što žele - izjavio je Lunin otac koji smatra da negativne kritike ne utiču na vezu njegove ćerke i da je ljubav sa Markom samo jača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Andra

27.07.2019 17:54

Idilična atmosfera. Ali sa druge strane sevaju munje na njih.

Odgovori 20 0
Vaso

28.07.2019 09:22

@Andra - Anabeline munje sevaju.

Odgovori 10 0