Staniju ne računa? Tomović sada bacio oko na Kiju: Ona je moj tip, nema plastičnih operacija!

Autor: Pink.rs

Zadruga

12.08.2019

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Tomović koji je iz "Zadruge 2" diskvalifikovan zbog fizičkog nasrtaja na Aleksandru Subotić sada je verbalno udario na svoju bivšu devojku Staniju Dobrojević, a potom je otkrio ko mu se dopada.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show
Kija i Vladimir

Popularni Đetić dobio je pitanje vezano za to s kojom bi od tri zadrugarke bio, a među ponuđenima su bile Kija Kockar, Sanja Stanković i Ana Korać. Na opšte iznenađenje, Vladimir je odabrao Kiju Kockar. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sad bi Kiju... Tomović

- Kristinu Kockar ne poznajem, ali je devojka na mestu. Sanja Stanković nema lepo mišljenje o meni iako me ne poznaje. Fizički je najviše moj tip Kija jer nema plastičnih operacija, ove dve imaju puno plastičnih operacija, ja to ne volim. Jeste da sam ja u "Zadruzi" napravio manji izlet sa nekom koja je ne daj Bože sva od plastike. Ima 1% ljudi koji je u zabludi kakva je Stanija, ona je katastrofa koja hoda. Ja je ne bih ni štapom takao - rekao je kroz smeh Vladimir, koji očigledno o svojoj bivšoj, Staniji Dobrojević, ne može, a da ne progovori.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Vladimir je baš mrzi... Stanija

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
katana

12.08.2019 12:45

Sad mu je cilj Kija, jer je imucnija.

Odgovori 12 2
Tikoje

24.08.2019 18:40

haha, Vladimire, ima duboko grlo.....