Besna na ćerku? Oglasila se Ivina majka nakon saznanja da ju je terala da bude sa bogatim čovekom koji ju je maltretirao!

Autor: Pink.rs

Zadruga

28.09.2019

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka šokirana ćerkinim tvrdnjama u rijalitiju!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Iva Grgurić

Tokom prethodne noći u emisiji "Igra istine" atraktivna zadrugarka Iva Grgurić je pred milionskim auditorijumom ispričala svoju potresnu ispovest i priznala sve o vezi sa Marijanom Šarićem, biznismenom iz Hrvatske, koji je u trenutku kada su bili zajedno imao preko 60 godina i već bio u kolicima, s obzirom na to da boluje od multiple skleroze. 

Iva je istakla da joj je biznismen bio velika podrška kada se odselila od roditelja, a potom je svoje "dobročinstvo i naplatio". Takođe je objasnila da ju je on "držao kao zatočenika u zlatnom kavezu i da je bila maltretirana".

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Iva Grgurić

Nakon šokantne ispovesti, oglasila se i Ivina majka, koja je bila šokirana zadrugarkinim tvrdnjama, jer je Iva između ostalog navela da ju je majka "naterala da ostane sa njim zbog para".

- Znate šta, niko nikoga ne može ni na šta naterati. Nema se tu šta pričati. To je Ivina priča, ja neću da se zameram svom detetu - ispričala je Ivina majka Jasna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

28.09.2019 16:17

Očigledno da Iva sve slagala. Deca su nekada nezahvalna i nemilosrdna prema svojim roditeljima.

Odgovori 21 0