Isplivala dugo čuvana tajna: Zaprepastićete se kad saznate razlog zašto se Miloš Bojanić i Saška Karan ne podnose!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj matorac neće da mi se skine s vrata. Navalio je na mene, kad ga budem napičila, neće znati gde se nalazi, rekla je tada Saška koleginici

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miloš Bojanić

Miloš Bojanić devedesetih je ozbiljno trzao na tada najpoželjniju mladu pevačicu Sašku Karan. Folkerka i učesnica rijalitija "Zadruga" na TV Pink još uvek ćuti o tome kako joj se pevač nekada udvarao i kako mu se sviđala. Ona ovu priču iz prošlosti čuva kao keca u rukavu i spremna je da sve ispriča ako je njen cimer iz Bele kuće napadne do te mere.

- Saška Karan se pojavila na domaćoj estradi sada već davne 1990. godine i za to vreme je bila seks-bomba za kojom je poludela cela zemlja i region. Pročulo se da ima neka rasna crnka koja žari i pali, pa su estradni menadžeri počeli da se otimaju ko će da sarađuje sa njom. Bojanić ju je zapazio na TV i odmah je odlepio. Bio je očaran njenom lepotom i njenim oblinama. Bila je tip žene kakve on obožava. Tri godine kasnije Saška je iz produkcije PGP-RTS prešla u tada prestižnu kuću ZAM, u kojoj je bio i Bojanić. To mu je bila idealna prilika da startuje lepoticu sa kojom je do tada bio samo na dobar dan i ćao. Ona je bukvalno plenila, a Bojanić je ludeo kada je vidi utegnutu, u crnim helankama, sa dekolteom do pupka - kaže izvor blizak pevačici.

Folker je godinama bio lud za prsatom koleginicom koja ga je oduvala i odbila udvaranje

- Miloš je spopadao Sašku na svakom koraku, udvarao joj se otvoreno i pokazivao da mu se dopada, ali ona nije marila za njega. On je i tada bio mator za njen ukus.

- Ovaj matorac neće da mi se skine s vrata. Navalio je na mene kao budala. Kad ga budem napičila, neće znati gde se nalazi - rekla je tada Saška jednoj koleginici. Kada je video da od muvanja Karanove nema vajde, a onda je i načuo da priča kako joj se nabacuje i kako je poludeo za njom, u njemu se probudio gnev i bes, pa je od tog momenta izbegavao da snima emisije kada je Saška tu, a počeo je i da je sabotira kod vlasnika klubova i tadašnjih restorana. Upravo od tada i datira ova mržnja i netrpeljivost između njih dvoje, koju ne mogu da sakriju ni skoro 30 godina kasnije. Miloš ne može Sašku da gleda očima i boli ga jer ga je odbila kada joj se udvarao. On se plaši da će ona to ispričati pred svima, ali ako i bude iznela detalje njihovog odnosa pre 30 godina, Bojanić će reći da je to laž - završava izvor Rijalitija

Foto: Printscreen/dailymotion.com

Saška gađala Miloša šoljom!

Saška Karan urlala je na Miloša Bojanića preko stola ističući da se on samo predstavlja kao fin gospodin, a da je istina mnogo drugačija. Celu "Zadrugu 3" podigla je od crnog stola, a onda i brojne cimere ispolivala kada je pokušala pevača da pogodi punom šoljom kafe.

- Zaboravio si, sve si zaboravio, Bojaniću! A kad smo dolazili zbog plakata kod tebe, specijalno moj suprug Aleksandar Gazivoda. Zaboravio si!", vikala je ona, ali Bojanić nije dozvolio da ga ona zbuni, pa je nastavio svoje izlaganje za stolom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Saška: Miloš je smežurani matorac

Saška Karan nije bila oduševljena kada je ugledala Miloša Bojanića da ulazi na vrata "Zadruge", pa je osula salvu uvreda na njegov račun.

- Kada sam ga ugledala na vratima, onako smežuranog, šta da drugo pomislim, nego da je starac Fočo od stotinu leta. Neko ko hoće da predstavi sebe kao dobrog čoveka i finog, a onda u jednom trenu psuje najružnije - to je naš Lošmi, koji toliko folira i laže! Šta da kažem, on ne može da me razočara, nisam sa njim prijatelj, nije mi ni drag, ali navodim njega zbog njegovih osobina. Ovde neće moći da izigrava žrtvu, svi smo videli da on to želi - govorila je Saška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kumić

15.10.2019 09:37

Ali izvor blizak pevaču kaže da je Sašku prvi probio Bojanić.