Dragana sedi besplatno u "Zadruzi": Majka u očajnom stanju, oplela po Mitrovoj i spomenula centar za socijalni rad!

Autor: Star

Zadruga

20.12.2019

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubavni trougao koji čine Dragana Mitar, Vladimir Tomović i Edis Fetić intrigira pratioce "Zadruge 3", a njena majka Jadranka, kako sama priznaje, "ne može da veruje šta vidi svojim očima".

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar
Dragana Mitar

- Ona je ušla tamo da zaradi za nju i dete, a sada gubi honorare! Zbog koga?! Sedi tamo besplatno jer stalno nešto krši. Ne znam šta se desilo u njenoj glavi - izjadala se ona

 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Ni ne gledam više, meni je to dno, ja ne znam šta da vam kažem!

Osim toga, ona se osvrnula i na odnos sa bivšim zetom Sinišom.

- Unuk je kod mene. Siniša je sa njim u kontaktu, pre nekoliko dana su moj suprug i on vodili Jocu kod lekara jer je bio prehlađen. Sasvim normalno komuniciramo, moramo, otac je otac, moramo zbog Joce. Samo oko deteta pričamo, ništa više, ne pominjemo Draganino učešće, ništa! Bojim se da ne isprovocira nekim postupkom Sinišu, pa on pozove Centar za socijalni rad. Valjda neće, ne znam. Ali samo on može, ja neću sigurno da zovem i kažem kako Dragana pravi gluposti ili ne znam ni ja šta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading