(VIDEO) "Tog crvića mogu samo da ti nategnem rukama!" Nastavak brutalnog okršaja: Mensur nazvao Matoru greškom prirode, ona mu udarila na ponos!

Autor:

Zadruga

13.02.2020

21:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanu Tomić Matoru je uvredilo to što ju je Mensur Ajdarpašić nazvao "greškom prirode", zbog njenog s*ksualnog opredeljenja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mensur i Matora

- Mensure, pošto sam ja obeležena od Boga, samo da ti kažem da je mene Mina muvala i ljubila se sa mnom. Tvoja devojka je javno ustala i priznala da je bis*ksualka, a neka ti onda i kaže kakav je s*ks imala u diskoteci i bilo joj je lepo. Znaš kako ju je j*bala... Volim i ja i p*čku i k*rac, ali ne takav pikavac kao što imaš ti. Tog crvića mogu samo da ti nategnem rukama, do pupka da ti dođe - vikala je Matora, pa dodala:

- Kada god hoćeš pokazaću ti kakvu k*rčinu imam. Ja možda jesam obeležena od Boga, ali ja imam ljubav svog života. - dodala je ona, na šta joj je Mensur samo kratko odgovorio:

- Sve si ti u pravu. Prijatno i laku noć - završiio je on.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading