(VIDEO) Sad ga neće oprati ni Dunav ni Sava! Poligraf otkrio sve detalje perverzija i bludničenja Maje Marinković i Janjuša!

Autor:

Zadruga

02.06.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć prisustvovali poligrafskom ispitivanju Maje Marinković, koja je odlučila da otkrije sve o preljubi sa Markom Janjuševićem Janjušem. O čitavoj aferi otkrivene su sve nedoumice. Maja je tačno odgovorila na neka pitanja, dok je na neka, kako je pokazao poligraf, slagala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Jedno od pitanja u večerašnjoj emisiji glasilo je: "Da li poligrafom želiš da dokažeš Janjušu ljubav koju osećaš prema njemu".

Maja Marinković je odgovorila potvrdno, a ispostavilo se da govori istinu.

Naredno pitanje glasilo je - Da li ste se osim u gadroberu ljubili i na drugim mestima? - Maja je potvrdno odgovorila, što je poligraf prepoznao kao istinu.

Naredno pitanje na koje je Marinkovićeva odgovorila glasilo je - Da li bi se udala za Janjuša kada bi te zaprosio? - Maja je negativno odgovorila na pitanje, a poligraf je prepoznao kao laž.

"Da li si imala s*ks sa Janjušem" glasilo je naredno pitanje za Maju Marinković. Ona je rekla da nije imala s*ks, a poligraf je pokazao da je slagala.

Sledeće pitanje na poligrafu Maje Marinković glasilo je: "Da li si se više puta ljubila sa Janjušem?".

Maja je potvrdno odgovorila na ovo pitanje, a poligraf je prepoznao kao istinu.

Voditelj Darko Tanasijević najavio je i naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Majin trenutak istine", a ono je glasilo: "Da li stvarno voliš Janjuša".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
mika

02.06.2020 09:58

Lazi pretvaraju u istinu.

Odgovori 11 0
Slavko

02.06.2020 11:18

Baronica Maja Minhauzen.

Odgovori 10 0
Mala

02.06.2020 11:46

Prave priču na lažima.

Odgovori 10 0
Milan

02.06.2020 14:11

Lažirani poligraf.