Andrijana otkrila: Mina i njena majka zajedno luduju na žurkama!

Autor: pink.rs

Zadruga

29.10.2017

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijani Radonjić i Sanji Stanković, možda je bilo hladno da u ranim jutarnjim satima sede u dvorištu, ali to ih nije ometalo da ogovaraju Minu Vrbaški. Klupica je za njih dve poslužila kao idealno mesto da se osame, kako bi razmenile mišljenja o ovoj ukućanki.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Mina Vrbaški

- Ja nisam navikla na takve ljude. 17 godina, ošišala se na ćelavo, daj bre! Ustane, ne zna da sklopi tri rečenice. Normalno da ne zna, kada nije školu završila. Dovedi se u red, razvlači se kao slina - rekla je Andrijana.

Pevačica je dodala, kako je Mina izjavila Đeksonu, da joj se ne ide kući do februara, da joj nije jasna porodica ove zadrugarke, kao i da joj je reper pričao razne stvari o mami Mine Vrbaški.

- Meni Đeskon kaže za njenu majku, da je haos! Izlaze zajedno, afteri, ludilo, pijanstva. Ja izađem u grad sa svojom mamom, ali ja znam da se ponašam i ona takođe. Ona zna sve o mom životu. Kada odem tamo, nemam potrebu da se krijem - zaključila je pevačica.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Andrijana Radonjić i Sanja Stanković

Sanja Stanković se nadovezala na priču Andrijane Radonjić i progovorila koliko otvoren odnos ima sa svojom majkom, kao i o njenim pijanstvima. Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je ispod teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading