(VIDEO) Sara i Vojke nemirni ispod pokrivača!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.11.2017

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Sara Reljić sinoć nije skidala osmeh sa lica kada je na vratima najgledanijeg rijaliti programa na našim prostorima "Zadruga", ugledala svog dečka Vojketa, koga je upoznala u najpoznatijem kompleksu u regionu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sara Reljić i Vojke Đans

Reper je prema njoj u startu bio veoma hladan i nije pokazivao znake sreće što vidi pevačicu.

- Saro vratila ti se boja u licu, od kada se vratio Vojke - bio je jedan od komentara zadrugara.

On je pored Andrijane Radonjić i Saše rudara, jedan od zadrugara koji se juče vratio odlukom glasova publike. Sinoć su u studiju bile i novinarke koje su pitale repera da li će svojoj devojci reći za prevaru koju je imao van kamera. Podsetimo, pre nekoliko nedelja u "Zadrugu" se uključila devojka koja je rekla kako je sa Vojketom imala ljubavnu aferu u jednom klubu.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Sara Reljić i Vojke Đans

Sara je ostala zatečena onim što čuje, ali njoj to nije smetalo da sa reperom nekoliko sati kasnije završi u vreloj akciji ispod pokrivača pred punom spavaćom sobom. Njih dvoje pred zoru nisu pričali, jer nisu dolazili do daha od vrelih poljubaca. Biće da su se uželeli jedno-drugog i da im je baš drago što su se napokon dodirnuli. Vojke je možda bio hladan prema Sari na ulazu, ali je zato pevačici i te kako bilo toplo u krevetu sa njim.

 Inače, Saru je danima pokušao da osvoji Filip Đukić, a ona ga je non-stop odbijala, jer je bila verna Vojketu koji je dane van "Zadruge" provodio sa Sarinom mamom Indirom. To svedoče i fotografije koje nedeljama već kruže po društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ljubće

26.11.2017 16:12

ovo več postaje dosadno. Neprođe ni minuta da u kadru nisu Sloba Kija i Luna. Kome je to još zanimljivo. Zanimljiviji su oni kojih ukadru ima malo.