Sanja i Bane pokušali da razgovaraju sa Matorom, pa ih iznenadio njen potez!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.01.2018

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Tomić Matora, zamerila se Sanji Stanković zbog toga što će naredna 24 sata provesti vezana sa Banetom Čolakom, u okviru izazova koje je zadao Veliki šef. Nakon što je polomila keramički predmet i plakala, Jovana nije razgovarala sa Sanjom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jovana Tomić Matora toliko se iznervirala da je krenula da lomi sve

Ove ukućanke nisu komunicirale, sve dok Sanja nije krenula sa Banetom da spava u izolaciji. Kada su je pozvali da spavaju svi zajedno, Matora se ponovo iznervirala, nakon čega je počela da plače.

- Skloni se od mene! - rekla je Matora Sanji.

- Brate, ne znam koji ti je ku*ac! Mogla si 24 sata da budeš sa nama, mogla si u izolaciji da budeš sa nama! Ja ti se nikada više neću obratiti! - izjavila je Sanja.

- O Bože, ja ovo ne kontam! Možda se ja nikada nisam toliko zaljubio možda zbog toga ne kontam. Rekla joj Sanja da nema razloga da se ljuti, da može da spava sa nama u izolaciji, ona prevrnu stolicu - u šoku je bio Bane Čolak.

Nakon ove situacije, Sanja Stanković, legla je i počela da razgovara sa Divnom DNK, Banetom Čolakom i Filipom Đukićem, a Jovana Tomić Matora, nastavila je da plače u dvorištu.

Kako je izgledao trenutak kada su se Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković žestoko posvađale, kao i sve ono što se dešavalo posle toga, možete pogledati u donjem video-klipu.

http://pink.rs/zadruga/54014/matora-totalno-slomljena-nije-mogla-da-se-pomiri-sa-sanjinom-odlukom-pa-napravila-haos-video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading