Goca raspodelila budžet, ZADRUGARI U ŠOKU

Autor:

Zadruga

12.02.2018

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Veliki šef danas proglasio ovonedeljnog vođu, došao je red da se rasporedi budžet.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana Džehverović

- Dragi zadrugari, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove. Sada će novoizabrani vođana osnovu zasluga iz prošle nedelje odlučiti koji zadrugar  je zaslužio koliko novca. Goca  će samonicijativno i onako kako misli da treba i da je pravedno, razdeliti novac svakom od vas ponaosob. Pošto ste prošle nedelje imali smanjeni budžet od po 500 dinara, danas je situacija ovakva: 12 zadruga treba dobiti  po1500 dinara, 12 zadrugara 2500 dinara, a preostali   po 3500 dinara. Pozdrav Veliki šef -  pisalo je u pismu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Gordana Džehverović

Po Goci se niko nije posebno istakao da bi ga ona nagradila većim budžetom, već je odlučila da bude veliki džek i ukupan novac podeli na ravne časti.

- Ja  sam odlučila ovako, šta god vi rekli, da sva novac podelim na ravne časti, da svako dobije isto, po 2500 dinara, jer mislim da je to najpravednije - rekla je Goca.

Ovakava raspodela novca se do sada nije desila u najgledanijem rijalitiju u Regionu "Zadruzi  ,a ono što najviše iznenažuje to je da su svi prihvatili ovaj predlog  bez ikakve polemike,  jer im se očito ova ideja dopala u startu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
mara

12.02.2018 20:22

Bravo gazda Goco. Pravedna raspodela. Niko nije zasluzio veci budzet.