SLOBA VAN SEBE! Zbog Miljane otkrio informaciju o SVOJIM RODITELJIMA!

Autor:

Zadruga

05.03.2018

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O tome da Slobu Radanovića niko ne može povrediti koliko on samog sebe, dokazivao je od početka rijalitija "Zadruga" pa sve do sada. Ovoga puta je tokom svađe s Miljanom slučajno otkrio bitnu informaciju zbog čega njegovi roditelji mogu biti u opasnosti.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Sloba

Tokom svađe izgovoreno je brdo uvreda i pretnji, a sve je otišlo toliko daleko da je Sloba zapretio Miljani da će je "ošišati na ćelavo"!

Miljana je u jednom trenutku zapretila Slobi njenim tatom, nakon čega je Radanović izgovorio nešto zbog čega je satima kasnije bio van sebe.

Radi se o adresi na kojoj žive njegovi roditelji u Zrenjaninu, a kada je shvatio da je možda stvorio problem osamio se i razmišljao šta je napravio i da li je stvorio problem svojima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sloba Radanović

- Ispao sam debil, kako sam glup... Kažem svoju adresu, kakav sam ja debil. Da sam napolju, boleo bi me k*rac. Hteo sam samo da se iskuliram i da se vratim - odgovorio je Sloba Luni kada ga je pitala zbog čega je potišten.

- Što jednostavno ne zaboraviš kad ne možeš ništa da promeniš, nije to baš tako strašno, opusti se. Sediš tamo kao popi*an. Lezi sad tu i do 31. maja nemoj da ustaješ - bila je oštra Luna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Stela

05.03.2018 10:28

Slobo, care, ti si iskren,čestiti ipošten mladic.Zanemari ovu Miljanu koja ima još uvek psihičkih problema jer je u drugom stanju asamim tim se je to još vš[e izraeno.po običaju,ona vredja, pljuje i omaloažava sve u Zadruzi da bi dobila medijski prostor i stigla do glavne nagrade što je cilj.U Parovima je totalno propala...Ona ne zna gde se koi u vredjanju ljudi,žena bolesna a i lečila se uNišu na neuropsihjatriji. Jednostavno je ignoriite, a ona nekadži monolog.Ti i Luna ster favoriti, a to joj i smeta, te je njenoponašanje pojačanu, dabi isplivala na prvo mesto.Zbog tebei Lune svi,svigledamo zadrugu, jer znamo vaše vrednosti, vi stenosioci i obeležili ste ovuZadrugu, to vamniko nemože osporiti.

Odgovori 7 23
Ljilja

05.03.2018 16:53

Nrmojte molim vas o tone da je adresa priblem. Tsmo se svi znsju i adresa nikom be treba lako ih je naci

ljubica

06.03.2018 12:52

nEKA SE KUĆA PRETVORI U MUZEJ PA DA NAROD DOLAZI DA RAZGLEDA