Kija bila sa bivšim dečkom bolesne misice?!

Autor:

Zadruga

06.03.2018

10:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tajnu Kije Kockar u "Zadruzi" otkrio je jedan od novih učesnika, koji je njenom zakonitom mužu Slobi Radanoviću i Luni Đogani otkrio kod kog muškarca je ona spavala dva dana pre ulaska u rijaliti. I time šokirao posebno Lunu.

RepublikaFoto: instagram.com/ dijanakaric.queen
Stefan i Dijana

Naime Đomla Panamera je u razgovoru s Lunom i SLobom otkrio da je Kija u Beogradu, pred ulazak u "Zadrugu", spavala u kući bivšeg dečka misice koja se u medijima oglašavala o svojoj bolesti, Dijane Miloković.

- Ona je bila na Zvezdari dva dana pre nego što je ušla ovde. To mi je ispričao ćale tog dečka kod kog je spavala. Inicijali tog dečka su S. K. Bezveze smo počeli priču. U detalje mi je čovek opisao majice koje joj je njegov sin poklonio, on nema ništa od toga da laže. Svega mi, tako mi je rekao. Spavala je tu kod njegovog sina, i ujutru otišla u rijaliti - ispričao je Panamera.

A ako je verovati njegovoj priči, reč je o Stefanu Kariću. Interesantno je da je upravo Karić sa jednim svojim drugom dan ranije komentarisao Lunu Đogani. U toku tog razgovora, Karićev drug je komentarisao kako se Luna "j*be za pare". 

 

 

?

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀??? ?????? (@karic_stefan) on Feb 20, 2018 at 2:54pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Ljubica

06.03.2018 12:34

jEL I OVAJ ANABELIN PLAĆENIK ?

Pavle

06.03.2018 12:35

kAKO ZA OVIH 6 MESECI TO NE REKOSE NEGO BAS SADA

Nemanja

06.03.2018 13:14

Da udje Stefan sa sve nanogicom i tatom pa da gledamo svingeraj. niko ne pominje Minu i njeno pijanstvo sa tatom.

Ljilja

07.03.2018 10:57

Au, bre, svuda gde je razvrat, tu je Mina.