ANELI NAPALA JANJUŠA PRED SVIMA! Zapenila za crnim stolom, ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.03.2024

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Elite ne može da podnese to ne može da vrati stari odnos sa bivšim košarkašem.

ANELI NAPALA JANJUŠA PRED SVIMA! Zapenila za crnim stolom, ovo niko nije očekivao! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Aneli Ahmić napravila je karambol za crnim stolom nakon što je bila isprovocirana od strane cimera, koji su joj dobacili da je sama i da više nije ista osoba otkako je bivši dečko Marko Janjušević Janjuš ne primećuje kao ranije. 

- Vidim ja podsmehe i čujem dobacivanja nisam luda! Problem je u tome što sam oguglala na to da u životu izvlačim deblji kraj i ne potresam se previše oko cele ove priče. Možete da mi dobacujete do prekosutra, ja nemam problem sa time da budem ovde solo igrač, a vi zaboravljate da sam sama i ušla da se izborim za svoje mesto - vikala je Aneli, pa se onda direktno obratila Janjušu u trenutku kada je ušao u dnevni boravak:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aneli Ahmić

 

- A evo ga i vaš Marko! Slušaj me dobro! Nema potrebe da me ogovaraš po ćoškovima sa svojim ljudima! Sve čujem i saznam, oni su toliko glupi da mi kroz prozivke sve prenesu šta si krišom pričao za mene! Možemo da imamo korektan odnos, ali samo u slučaju da se držiš podalje od mene! 

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

 

Na ove reči Marko nije mogao da ostane imunt, pa je začuđeno odgovorio Aneli zbog napada koji mu je priredila.

- Šta je sa tobom luđakinjo jedna! Ostavi me na miru i ne želim ponovo bilo kakva prepucavanja! Dosta mi je drame, hoću normalno da se ponašam ovde i neću da mi bilo ko kljuca mozak! Idi nađi nekog drugog Janjuša kom ćeš da praviš pakao od života! Meni više nećeš! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
JA

27.03.2024 12:18

To da Aneli ne poseduje elementarno znanje opste kulture,znamo, a i kako bi kada ima samo osnovnu skolu……ali vrlo cesto mi je je i njen intelekt upitan i dolazim do zakljucka da je prilicno glupa. Zao mi je sto to moram da kazem, ali nazalost tacno je i pokazalo se u 80% sitacija u kojima je izlagala ili ucestvovala!