MAJA SE DIREKTNO SA PINKA OBRATILA ALEKS I CARU: Nakon poruke koja je stigla u Elitu starleta POBESNELA!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva se obratila Filipu Caru i trudnoj Aleks Nikolić!

MAJA SE DIREKTNO SA PINKA OBRATILA ALEKS I CARU: Nakon poruke koja je stigla u Elitu starleta POBESNELA!

Foto: ST/Dragan Kadić/Nikola Mutic

Filip Car, Maja Marinković i Aleksandra Nikolić

Starleta Maja Marinković sinoć je u emisiji "Pitanja novinara" dobila pitanje vezano za svog bivšeg dečka Filipa Cara i Aleksandru Nikolić, pobednicu "Zadruge 6", koja nosi njegovo dete. Naime, gledaoci su primetili da se Maja unervozila kad su Lepom Mići stigli pokloni od njih dvoje, te da je ona posumnjala da su se pomirili.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Maja Marinković se obratila Aleks i Caru

- Majo, nervozna si ceo dan, da li je to zbog toga što su Aleks i Car poslali Mići poklone? - pročitao je pitanje Maji voditelj Milan Milošević.

- Ne, ja sam u PMS-u, nervira me već dugo - započela je Maja, pa nastavila:

- Ja znam da sam ja Maja i da se sve prati ovde. Ne zanimaju me moji, ja sam rekla da im želim sve najbolje - istakla je Marinkovićeva, pa završila:

- Nervozna sam jer me proganjaju, dobiće od mene ono što traže - dodala je Marinkovićeva.

Republika

Foto: ATAImages

Aleks i Car su čestitali rođendan Lepo Mići pre dva dana

Podsetimo, Lepi Mića je od Aleks i Cara dobio poklone pre dva dana, kad je organizovana proslava njegovog rođendana. Oni su mu se javno zahvalili za sve što je učinio za njih i njihovu vezu, a priliku je iskoristila i Anđela Đuričić, koja je morala da mu se obrati na ovaj način:

- Ćomi,  srećan ti rođendan! Želim da ti se sve želje ostvare, mada misli da sve skoro i jesu. Hvala ti na svemu što si učinio za mene. Znaš da sam ti uvek bila zahvalna. Poslali smo ti svašta nešto, nadam se da ćeš biti zadovoljan. Još malo je ostalo, za tebe je to mlaka voda. Kad izađeš iz Elite biće nas troje. Veliki pozdrav od Aleksandre i Filipa. PS. Iznenađenje! Ćomi srećan ti rođendan želi Anđela Đuričić. Puno sreće i zdravlja. Hvala što si uvek bio tu uz mene, poslali smo neke stavri da se počastiš, a mi se vidimo kad izađeš - glasila je čestitka, preneo je Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading