U ELITI TRAŽI MUŠKARCA, A NAPOLJU NASKAČE NA ŽENE: Uroš Stanić ščepao devojku, pa joj pokazao šta zna! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

29.03.2024

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanuo je šok snimak Uroša Stanića sa devojkom.

U ELITI TRAŽI MUŠKARCA, A NAPOLJU NASKAČE NA ŽENE: Uroš Stanić ščepao devojku, pa joj pokazao šta zna! (VIDEO)

Foto: Pink

Uroš Stanić, učesnik rijaliti programa "Elita", privukao je pažnju javnosti neobičnim ponašanjem i izjavama tokom emisije. Međutim, nedavni događaji pokazali su da njegova priča o karijeri u zdravstvu možda nije bila potpuno tačna.

Nedavno je zdravstvena institucija podigla tužbu protiv Stanića, što je izazvalo pravi šok među takmičarima. Razlog za tužbu se pretpostavlja da je u vezi sa čestim pominjanjem te institucije. Stanić je često isticao svoje iskustvo rada u renomiranoj bolnici, ali sada se postavlja pitanje da li je ta priča bila potpuno istinita.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Uroš Stanić

 

Podsećamo, Uroš je ispričao ukućanima da je na klinici dao otkaz pre ulaska u Elitu i da smatra da više nikada neće moći da se zaposli u svojoj struci zbog svog učešća u "Eliti".

Međutim, to nije sve. Od samog početka, Uroš je otvoreno izjavljivao ljubav muškarcima, a sada se pojavio snimak, na kom je Uroš intiman sa jednom devojkom. Naime, on ju je u jednom momentu ščepao i poljubio u usta, a korisnici društvenih mreža su se potrudili i napravili kompilaciju njihovih zajedničkih fotografija:

- Uroš Stanić i devojka - glasi komentar na društvenim mrežama.

 

 

- Žao mi je što sam izgubio posao, kolege me se verovatno stide, ja moj život ne mogu da zamislim bez klinika, ne mogu da verujem da više neću moći da pomažem ljudima, jako mi je bilo drago kada pomognem ljudima, mislim da neću moći ni u privatnim klinikama da radim. Ko će meni prepustiti svoj život posle ovoga, kada sam davao otkaze kolege su mi rekle da posle ovog rijalitija neću moći da konkurišem, bio sam najbolji što sam mogao u tom poslu, radio sam i sa odraslima i sa bebama, nikada nisam spavao noćnu smenu, boli me to što sam ukanalio sebe i zdravstvo - zaključio je Uroš.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
nena

29.03.2024 07:25

isti mihajlo sa mfub