ŠA KAO FURIJA KRENUO NA STANISLAVA, MIONA ODMAH REAGOVALA: Krofak napokon pokazao zube, reper protiv ovoga ne može!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Aleksić Ša je brutalno isprozivao Stanislava Krofaka, Miona se umešala u raspravu.

ŠA KAO FURIJA KRENUO NA STANISLAVA, MIONA ODMAH REAGOVALA: Krofak napokon pokazao zube, reper protiv ovoga ne može!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom današnje emisije "Pitanja gledalaca", Nenad Aleksić Ša je dobio hipotetičko pitanje o izolaciji i boravku Mione Jovanović i Stanislava Krofaka u istoj, što će se dogoditi pre ili kasnije. Njemu je krenula para na uši od besa, ali je doneo novu odluku da ne ide sa njima.

Krenuo je da vređa Stanislava zbog svega što je navodno radio Mioni u prošlosti, pa je indirektno ubeđivao Jovanovićevu da će ga izgubiti zbog toga što neće da ocrni Stanislava u javnosti i podeliti njihov prljav veš:

 

- Šta misliš o Stanislavu i da li bi išao sa Mionom u izolaciju sa njim, jer svaki put doživiš nervni slom zbog toga? - glasilo je pitanje za Ša.

- On se nikada neće smiriti, on je pi*koholik, njega ne zanima veza, već zezanje. Ja neću ići u izolaciju ,a onda tamo neće reč reći, mene ne zanima, ako se vrati tom odnosu ne bih imao za čim da patim, ako hoće da bude nekome igračka. Ona gubi nekoga ko će joj biti lojalan - govorio je Ša.

- Meni nije jasno da je ona njemu prešla preko tog odnosa koji je onn imao, pa je otišla kod njega da živi - rekao je Janjuš.

- Otkako je ona živela kod mene, ništa nije bilo ni sa kim - dodao je Stanislav.

- Ali 15 dana pre nego što sam se preselila se desilo to. Ja sam za tu prevaru saznala kada sam dolazila ovde - rekla je Miona.

- Ja sam iskren, od kako je krenula da živi sa mnom ništa nije bilo - rekao je Stanislav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Pera Bandera

28.03.2024 19:43

Ovaj Ša-šavko treba hitno da se leci!

Odgovori 13 2
hehehe

28.03.2024 21:36

sha kad kaze on je nju varao dopisivao se a ja sam veran hahaha pa sta ono bi sa tarom dok mu zena ostala kod kuce ako je veran, kakav je to pacenik covek ziva sprdnja

Istina

30.03.2024 18:47

@hehehe - Koja dijabola ovaj saban, lakve veze ti imas sa covekom ? On je postojao pre tebe, i to te muci a misljenje o njemu si stekao misljenje samo na osnovu njenih prica...sigurno nece reci da je ona krova. Toliko si inteligentan da je naciju zabolela glava od tvoje pameti. Smesan si sabane...