HLADAN TUŠ ZA ŠA USRED EMISIJE: Miona ga najstrašnije ponizila, Stanislav se zacenio od smeha!

Autor:

Zadruga

28.03.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav saznao šta Miona brani Ša zbog njega.

HLADAN TUŠ ZA ŠA USRED EMISIJE: Miona ga najstrašnije ponizila, Stanislav se zacenio od smeha!

Foto: TV Pink/printscreen

Sinoć je u "Eliti" došlo do drame tokom emisije "Pitanja gledalaca", kada je pitanje dobio Nenad Aleksić Ša. Pitanje je bilo vezano za njegov odnos sa Mionom Jovanović, a on je u jednom trenutku pobesneo i napustio Belu kuću. 

Slično se dogodilo danas, tokom nastavka emisije, kada je Marko Đedović skinuo Mioni masku, pa otkrio zašto gledaoci konstantno napadaju Ša, ne znajući šta se zaista dešava u njihovom odnosu i šta je ono što ona njemu neprestano priča, a ukućani nisu imali priliku da čuju:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša

 

- Kako komentarišeš to što Miona neće da te zagrli ispred Stanislava? - glasilo je pitanje za Ša.

- Jezivo, ona treba da poštuje dečka, pa se ne ljubi sa njim - rekao je Ša.

- On ne treba ovako da govori, on to potencira i priča kako ja ne želim da ga ljubim ispred Stanislava - rekla je Miona.

- Ovo je smešno, i on i ona šta pričaju, ako je Šaki lud, onda je ona još više. U životu nisam video veće odusustvo empatije Ona je generalno takva, ona bi mogla da maše hamburgeroj izgladneloj deci ispred logora. Ona tako voli - govorio je Đedović.

Stanislav Krofak, Mionin bivši dečko, nije se mešao u ovu temu, već je bio samo nemi posmatrač, dok je Ša goreo od besa zbog Mioninog ponašanja i zapažanja gledalaca. Đedović više nije mogao da ćuti, s obzirom da mu je Ša dobar prijatelj i ne želi da dolazi konstantno do nesporazuma zbog Mioninog ponašanja i izlaganja tokom emisija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading