MAJKA ANELI AHMIĆ PROGOVORILA O NESTANKU DANKE ILIĆ: Iznela JEZIVE detalje koji teraju na PLAČ!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok teorija o nestanku Danke Ilić iznela je majka starlete Aneli Ahmić, Jasmina.

MAJKA ANELI AHMIĆ PROGOVORILA O NESTANKU DANKE ILIĆ: Iznela JEZIVE detalje koji teraju na PLAČ!

Foto: Red tv printscreen, Društvene mreže

Dvogodišnja devojčica Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta 2024. godine oko 13.45 časova. Danka je nestala u Banjskom polju, a policija, spasioci i građani tragali su za njom 27 sati, nakon čega je MUP saopštio da obustavlja pretragu terena jer sve ukazuje na to da se devojčica ne nalazi na tom području.

Foto: Društvene mreže

Danka Ilić nestala devojčica u Boru

 

I dok se potraga za Dankom i dalje odvija, majka Aneli Ahmić, baka male Nore, Jasmina Ahmić se oglasila i iznela svoju teoriju zavere, koja je sve šokirala. Naime, ispod video snimka na Instagram profilu Republike (@podzemlje.republika) Jasmina je ostavila komentar, koji je izazvao lavinu reakcija. 

Naime, majka Aneli Ahmić iznela je stravičnu teoriju da je mala Danka oteta ili prodata, kako i glasi njen komentar:

- Dete oteto ili prodato - napisala je majka Aneli Ahmić. 

Foto: Instagram.com

Majka Aneli Ahmić iznela teoriju o nestanku Danke Ilić

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina, iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kako bi pomogli u potrazi za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2). Rano jutros, timovi su započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala mala Danka.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka. Specijalistički timovi su angažovani kako bi doprineli efikasnosti i brzini potrage, a javnost ostaje u iščekivanju novih informacija o ovom tragičnom slučaju nestanka male Danke Ilić.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljiljana

29.03.2024 23:55

Da li je moguće da se ova "grofica" i ovde oglasila??? Jako bitna osoba. Mesto da se pokrije usranom ponjavom zbog svoje bruke i sramote koju pratimo u Eliti!!! Samo joj🧹nedostaje.🤯🤮