PETICIJA ZA PROTERIVANJE ANELI AHMIĆ IZ SRBIJE: Izbio totalni HAOS, čeka se zvanična odluka!

Autor:

Zadruga

29.03.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Taki Marinković besan na Aneli Ahmić!

PETICIJA ZA PROTERIVANJE ANELI AHMIĆ IZ SRBIJE: Izbio totalni HAOS, čeka se zvanična odluka!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Nakon brojnih ratova koje vodi Maja Marinković, stupili smo u kontakt sa Radomirom Marinkovićem Takijem koji se oglasio za medije  i dao svoj sud na sve teme vezane za njenu ćerku.

Foto: Republika

Taki Marinković

- Tamo je zatvoren prostor, mora neko sa nekim da se druži. Da li je prisniji, zagli se, to je drugarski. Oni su drugari, Maju bi svako hteo, ali to je nemoguća misija - rekao je Taki o Nemanji Gačiću. 

Otkrio je svoje mišljenje o svađi Maje i Aneli Ahmić, pa se osvrnuo i na svađu sa Urošem Stanićem:

- Poslali su mi 50 mogućih klipova. Mene ne zanimaju ženske svađe, ali ovo su ozbiljne stavri, prešlo je igricu. Ja moram da odbranim svoje dete, mogu i ja da igram rijaliti napolju, da napravim peticiju da se protera taj šljam iz zemlje. Onaj mali manijak što je maltretira. Ološ jedan mali, običan ološ. - rekao je Taki za Pink.

Foto: Privatna arhiva

Taki Marinković i Maja Marinković

 

Za kraj je otkrio svoje mišljenje o Stanislavu i da li će Maja pogaziti svoje reči i ipak stupiti u odnos sa nekim muškarcem:

- On je kulturan i pristojan, poštuje Maju, ja protiv dečka nemam ništa. J a volim svakog ko je dobar prema mom detetu, on je rezervisan prema svima, o njemu sve najlepše za sad, ali ne hvalim nikoga jer su ljudi kvarljiva roba. Moje dete je reklo da nema prijatelje u rijalitiju, tako da ih zato komentarišem da su stoka, ološ i mrzim ih iz dna duše. Koja Elita, kradu jedni drugima stvari, nemaju gaće i čarapre, nemaju nokte frizure - rekao je Taki.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (5)

Loading
Melanija

29.03.2024 17:00

Koji je faktor ovaj belopotočki đilkoši da nekoga proteruje. Otac koji ćerki kupuje vibrator i tangice, zadužuje se kod kamataša da ćerci ugrađuje silikone da nekoga tera iz Srbije. Tu bestijalnu porodicu treba smestiti u Topaonicu jer sigurno nisu primer poštene srpske porodice. Sami seljaci i brđani (Pinosava na nadmorskoj visini 820 metara) nabeđuju one koji su na obali mora (dakle 0,0 metara nadmorske visine) da su seljaci i brđani. Sada se uhvatili za Aneli iz drevnog Dubrovnika. Zna on dobro zašto mu kola pale. Izaći će na videlo.

Nadica

29.03.2024 18:25

Sita, ološu, ti li si!? Naravno da treba proterati, ne samo Aneli iz Srbije, jer takva kriminalna, ološ i prostitutka nije za Beograd! Neka ide u "drevni" Dubrovnik, mada je ni tamo neće, pre svega zato što je ološ, a onda i zato što je muslimanka, što je tamo, starosedeocima, niža rasa!!!

www

29.03.2024 21:09

@Nadica - Nadice, ti treba da se lecis jer nisi pod libelu nevaspitana si neobrazovana i lupetas, pricas o rasama a nemas pojma sta je to, ti Bg nisi videla nego na tv kao ni Dubrovnik zato sedi tu u toj pecini odakle se javljas i cuti inace bi te trebalo pozvati na razgovor za govor mrznje.

mm

29.03.2024 21:13

@Nadica - Ne lupetaj, saberi se, nisi ti nikakav faktor da se pitas ko ce gde da bude, smanji taj alkohol lupetas.