ANDRIJA NE ODUSTAJE OD KIJE!

Autor: pink.rs

Zadruga

05.05.2018

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Lazović, biznismen iz Budve pre samo nekoliko dana došao je u Srbiju kako bi podržao Kristinu Kiju Kockar u najtežim trenucima, na sahrani njenog oca Miloša u Zrenjaninu.

RepublikaFoto: Foto Republika.rs
Kija Kockar i Andrija Lazović

Uprsko tome što je javno priznala da još voli svog zakonitog supruga Slobodana Radanovića i tome da sve ukazuje na to da postoji velika mogućnost da se oni pomire u rijalitiju koji obara sve rekorde gledanosti ''Zadruga'', Andrija ne odustaje od Kije!

Naime, osim što se pojavio na sahrani njenog oca, on je sada na društvenoj mreži Instagram podelio fotografiju profila koji su napravili njegovi i Kijini fanovi, oni koji navijaju za njihovu ljubav.

- Eto, ispunio sam obećanje - napisao je Lazović u okviru ove objave, a da li će do kraja rijalitija ostati uz Kiju uprkos njenom zbližavanju sa Slobom i mogućem pomirenju supružnika, ostaje da vidimo.

Foto: instagram.com/andrijalazovicBU2
Andrija Lazović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Anja

06.05.2018 08:56

Bilo bi dobro da i Kija razmislja kao Andrija.